Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Somon cu alune în stil evreiesc
Un gust deosebit!
Ușor
2 persoane
30 Minute
Scump
Ingrediente
pentru 2 persoane
700 g file de somon
2 ouă
1 pahar pesmet
1/2 linguriță pătrunjel uscat
1 linguriță cimbrișor
1 linguriță ardei
1/2 linguriță piper măcinat
1 linguriță busuioc
1/2 pahar alune tocate fin
Lămâie
Ingrediente pentru 2 persoane
700 g file de somon
2 ouă
1 pahar pesmet
1/2 linguriță pătrunjel uscat
1 linguriță cimbrișor
1 linguriță ardei
1/2 linguriță piper măcinat
1 linguriță busuioc
1/2 pahar alune tocate fin
Lămâie
Pași 1
Într-o farfurie adâncă se bat ouăle cu o lingură de apă
Pași 2
Într-o farfurie separată se amestecă pesmetul, condimentele și alunele
Pași 3
Fileurile de somon se înmoaie în cele două ouă bătute, apoi în amestecul din pesmet, condimente și alune.
Pași 4
Astfel preparate, se coc în cuptorul încălzit în prealabil la temperatura de 200 C timp de circa 12 min. până când capătă o culoare maronie.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Hummus de linte
Un preparat cu specific libanez, ce poate fi servit atât cald, cât și rece, se prepară ușor și rapid, fiind o variantă potrivită pentru prânz sau cină.
Creveți thailandezi cu orez
Încearcă rețeta noastră picantă cu creveți și mix thailandez cu orez și vei pătrunde in bucătăria as...
Somon cu legume și orez
Te gândești la un preparat rapid, gustos și hrănitor? Îți propunem să încerci rețeta noastră cu somo...