1. >Rețete
  2. >Somon cu alune în stil evreiesc

Somon cu alune în stil evreiesc

Un gust deosebit!
Ușor
2 persoane
30 Minute
Scump
Ingrediente
pentru 2 persoane
700 g file de somon

2 ouă

1 pahar pesmet

1/2 linguriță pătrunjel uscat

1 linguriță cimbrișor

1 linguriță ardei

1/2 linguriță piper măcinat

1 linguriță busuioc

1/2 pahar alune tocate fin

Lămâie
Ingrediente pentru 2 persoane
700 g file de somon

2 ouă

1 pahar pesmet

1/2 linguriță pătrunjel uscat

1 linguriță cimbrișor

1 linguriță ardei

1/2 linguriță piper măcinat

1 linguriță busuioc

1/2 pahar alune tocate fin

Lămâie
  1. Pași 1
    Într-o farfurie adâncă se bat ouăle cu o lingură de apă
  2. Pași 2
    Într-o farfurie separată se amestecă pesmetul, condimentele și alunele
  3. Pași 3
    Fileurile de somon se înmoaie în cele două ouă bătute, apoi în amestecul din pesmet, condimente și alune.
  4. Pași 4
    Astfel preparate, se coc în cuptorul încălzit în prealabil la temperatura de 200 C timp de circa 12 min. până când capătă o culoare maronie.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Hummus de linte

    Un preparat cu specific libanez, ce poate fi servit atât cald, cât și rece, se prepară ușor și rapid, fiind o variantă potrivită pentru prânz sau cină.

  • Creveți thailandezi cu orez

    Încearcă rețeta noastră picantă cu creveți și mix thailandez cu orez și vei pătrunde in bucătăria as...

  • Somon cu legume și orez

    Te gândești la un preparat rapid, gustos și hrănitor? Îți propunem să încerci rețeta noastră cu somo...