Somon cu alune în stil evreiesc
Un gust deosebit!
Ușor
2 persoane
30 Minute
Scump
Ingrediente
pentru 2 persoane
700 g file de somon
2 ouă
1 pahar pesmet
1/2 linguriță pătrunjel uscat
1 linguriță cimbrișor
1 linguriță ardei
1/2 linguriță piper măcinat
1 linguriță busuioc
1/2 pahar alune tocate fin
Lămâie
2 ouă
1 pahar pesmet
1/2 linguriță pătrunjel uscat
1 linguriță cimbrișor
1 linguriță ardei
1/2 linguriță piper măcinat
1 linguriță busuioc
1/2 pahar alune tocate fin
Lămâie
Ingrediente pentru 2 persoane
700 g file de somon
2 ouă
1 pahar pesmet
1/2 linguriță pătrunjel uscat
1 linguriță cimbrișor
1 linguriță ardei
1/2 linguriță piper măcinat
1 linguriță busuioc
1/2 pahar alune tocate fin
Lămâie
2 ouă
1 pahar pesmet
1/2 linguriță pătrunjel uscat
1 linguriță cimbrișor
1 linguriță ardei
1/2 linguriță piper măcinat
1 linguriță busuioc
1/2 pahar alune tocate fin
Lămâie
- Pași 1Într-o farfurie adâncă se bat ouăle cu o lingură de apă
- Pași 2Într-o farfurie separată se amestecă pesmetul, condimentele și alunele
- Pași 3Fileurile de somon se înmoaie în cele două ouă bătute, apoi în amestecul din pesmet, condimente și alune.
- Pași 4Astfel preparate, se coc în cuptorul încălzit în prealabil la temperatura de 200 C timp de circa 12 min. până când capătă o culoare maronie.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Sucotaș vegetarian
Această rețetă vegetariană de succotash este proaspătă, vibrantă și plină de nutrienți. Multitudinea de legume proaspete vor colora farfuria ta, fiind un preparat perfect pentru un prânz la birou.
Salată cu fasole în trei culori
Cine a zis că o salată nu poate fi bogată în proteine. Bonduelle te inspiră și de această dată și își oferă o rețetă de salată bogată în fibre și proteine.
Cotlet de berbecuț cu legume provensal
Pregătești o cină specială? Amestecul de legume Provencal, este potrivit ca și garnitura pentru un cotlet de berbecuț, delicios și suculent.
Descoperă și...