Se fierbe pieptul de pui cu morcovi, separat cartofi. După ce au fiert toate ingredientele, se taie mărunt, se pun într-un castron, se pune după gust sare, piper.
Pași 2
Se face maioneza din cele 3 gălbenușuri crude, care au fost amestecate cu 1 lingură de muștar și se toarnă ulei până ce e gata. La urmă, se ornează cu mazăre și morcovi.
Pași 3
După terminare, ca decor am folosit boabele de mazăre, cu care am scris pe salată Bonduelle și cu câteva bucăți de morcovi fierți am făcut o floare.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Buddha Bowl
Bonduelle vine în întâmpinarea verii cu o rețetă fresh, bogată în proteine vegetale, perfectă pentru sezonul cald.
Salată de mazăre cu cartofi de primăvară
O alegere apetisantă și sățioasă, ce poate fi consumată ca o gustare sau ca și garnitură.
Supă cremă de legume verzi cu năut
O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bog...