Pași 1
Pâinea de porumb: Încălziți dinainte cuptorul la 180 de grade. Amestecați bine făina, mălaiul, zahărul, praful de copt și sarea, apoi adăugați uleiul și amestecați până obțineți o compoziție consistentă.
Pași 2
Apoi adăugați oul, laptele și frământați aluatul până devine omogen. Puneți în aluatul de pâine de porumb ardeii iuți și oregano. Întindeți aluatul obținut într-un vas de Jena. Coaceți la 180 de grade timp de 20-25 de minute. Când este gata, o scoateți din cuptor și o lăsați să se răcească.
Pași 3
Sosul: Într-un castron amestecați maioneza, smântâna și piperul cu usturoi, după care le dați deoparte.
Pași 4
Mărunțiți jumătate din pâinea de porumb întrun vas de jena, puneți peste pâine jumătate din fasole, jumătate din sos, jumătate din porumb, precum și jumătate din amestecul de ardei gras, ceapă, șunculiță (tăiată și prăjită) și brânză. Continuați operațiunea cu cealaltă jumătate din toate ingrediente. Acoperiți și puneți la rece pentru 2 ore, după care poate fi servită.