Salată cu fasole roșie, măr și brânză
Un gust deosebit pentru momente speciale alături de cei dragi.
Ușor
4 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 conservă (400 g) Fasole roşie boabe Bonduelle
3 andive verzi
1 portocală
1 măr roșu
75 g brânză de capră mărunțită
50 g de nuci tocate mărunt
1 lingură maioneză
2 linguri de iaurt
1 lime zdrobit
Piper și sare
3 andive verzi
1 portocală
1 măr roșu
75 g brânză de capră mărunțită
50 g de nuci tocate mărunt
1 lingură maioneză
2 linguri de iaurt
1 lime zdrobit
Piper și sare
Ingrediente pentru 4 persoane
1 conservă (400 g) Fasole roşie boabe Bonduelle
3 andive verzi
1 portocală
1 măr roșu
75 g brânză de capră mărunțită
50 g de nuci tocate mărunt
1 lingură maioneză
2 linguri de iaurt
1 lime zdrobit
Piper și sare
3 andive verzi
1 portocală
1 măr roșu
75 g brânză de capră mărunțită
50 g de nuci tocate mărunt
1 lingură maioneză
2 linguri de iaurt
1 lime zdrobit
Piper și sare
- Pași 1Îndepărtăm cotorul andivei și scoatem miezul dur al acesteia. Tăiem în fâșii două dintre andive și îndepărtăm frunzele celei de-a treia. Așezam frunzele acesteia pe un platou, sau pe 4 farfurii.
- Pași 2Curățăm portocala de coajă, apoi tăiem portocala și mărul în bucățele. Amestecăm fâșiile de andive cu fasolea și cu bucățelele de portocală și de măr.
- Pași 3Răspândim brânza de capră și nucile peste conținut. Facem un dressing din maioneză, iaurt și suc de lime pe care îl turnăm peste salată și adăugăm, după gust, sare și piper.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Salată cu pui, porumb și fasole roșie
O salată delicioasă de vară!
Orez cu fasole roșie în sos
O mâncare rapidă cu orez basmati și fasole roșie în sos tomat, ușor picant!
Mâncare de fasole roșie și cârnați cu orez
Un gust minunat oferit de amestecul cârnăciorilor cu fasolea roșie, care este completat perfect de orez
Descoperă și...