1. >Rețete
  2. >Salată cu fasole roșie, măr și brânză

Salată cu fasole roșie, măr și brânză

Un gust deosebit pentru momente speciale alături de cei dragi.
Ușor
4 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 conservă (400 g) Fasole roşie boabe Bonduelle

3 andive verzi

1 portocală

1 măr roșu

75 g brânză de capră mărunțită

50 g de nuci tocate mărunt

1 lingură maioneză

2 linguri de iaurt

1 lime zdrobit

Piper și sare
Ingrediente pentru 4 persoane
1 conservă (400 g) Fasole roşie boabe Bonduelle

3 andive verzi

1 portocală

1 măr roșu

75 g brânză de capră mărunțită

50 g de nuci tocate mărunt

1 lingură maioneză

2 linguri de iaurt

1 lime zdrobit

Piper și sare
  1. Pași 1
    Îndepărtăm cotorul andivei și scoatem miezul dur al acesteia. Tăiem în fâșii două dintre andive și îndepărtăm frunzele celei de-a treia. Așezam frunzele acesteia pe un platou, sau pe 4 farfurii.
  2. Pași 2
    Curățăm portocala de coajă, apoi tăiem portocala și mărul în bucățele. Amestecăm fâșiile de andive cu fasolea și cu bucățelele de portocală și de măr.
  3. Pași 3
    Răspândim brânza de capră și nucile peste conținut. Facem un dressing din maioneză, iaurt și suc de lime pe care îl turnăm peste salată și adăugăm, după gust, sare și piper.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Salată cu pui, porumb și fasole roșie

    O salată delicioasă de vară!

  • Orez cu fasole roșie în sos

    O mâncare rapidă cu orez basmati și fasole roșie în sos tomat, ușor picant!

  • Chiftele de fasole

    O masă vegetariană!