1. >Rețete
  2. >Salată caldă de fasole, ciuperci și tofu cu cuș-cuș

Salată caldă de fasole, ciuperci și tofu cu cuș-cuș

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.
Ușor
1 persoană
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 1 persoană
1 cană Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle

1 cană ciuperci champignon

1 cană cuș-cuș

25 g tofu

1 cățel usturoi

Sare

Piper

Boia
Ingrediente pentru 1 persoană
1 cană Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle

1 cană ciuperci champignon

1 cană cuș-cuș

25 g tofu

1 cățel usturoi

Sare

Piper

Boia
  1. Pași 1
    Tăiem tofu cuburi și îl punem într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Presărăm piper și boia și îl băgăm în cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius, pentru 5 minute.
  2. Pași 2
    Punem apă la fiert. Punem cuș-cuș-ul într-un bol și turnăm apă fierbinte peste cuș-cuș și acoperim cu un vas pentru 10 minute.
  3. Pași 3
    Între timp, într-o tigaie sotăm pentru 5 minute fasolea decongelată, adăugăm usturoiul feliat și ciupercile și mai lăsăm 2 minute.
  4. Pași 4
    Pentru asamblare, strecurăm cușcușul. Punem fasolea cu ciupercile și usturoiul pe o farfurie și amestecăm cu cușcușul, iar deasupra punem bucățele de tofu și servim.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Salată cu fasole în trei culori

    Cine a zis că o salată nu poate fi bogată în proteine. Bonduelle te inspiră și de această dată și își oferă o rețetă de salată bogată în fibre și proteine.

  • Salată asiatică cu orez

    Specifică bucătăriei chinezești, salata cu orez va reprezenta o inovație în cartea ta de rețete. Un ...

  • Salată cu fasole verde, conopidă, morcov...

    O viață sănătoasă alături de o salată delicioasă!