Tăiem tofu cuburi și îl punem într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Presărăm piper și boia și îl băgăm în cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius, pentru 5 minute.
Pași 2
Punem apă la fiert. Punem cuș-cuș-ul într-un bol și turnăm apă fierbinte peste cuș-cuș și acoperim cu un vas pentru 10 minute.
Pași 3
Între timp, într-o tigaie sotăm pentru 5 minute fasolea decongelată, adăugăm usturoiul feliat și ciupercile și mai lăsăm 2 minute.
Pași 4
Pentru asamblare, strecurăm cușcușul. Punem fasolea cu ciupercile și usturoiul pe o farfurie și amestecăm cu cușcușul, iar deasupra punem bucățele de tofu și servim.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Salată cu fasole în trei culori
Cine a zis că o salată nu poate fi bogată în proteine. Bonduelle te inspiră și de această dată și își oferă o rețetă de salată bogată în fibre și proteine.
Salată asiatică cu orez
Specifică bucătăriei chinezești, salata cu orez va reprezenta o inovație în cartea ta de rețete. Un ...