1. >Rețete
  2. >Săculeți cu salată de boeuf

Săculeți cu salată de boeuf

O reteta delicioasa!
Ușor
4 persoane
60 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1/2 borcan (265 g) Mazăre verde boabe, dulce Bonduelle

2 morcovi

4 cartofi

3 castraveți

2 gogoșari

Ulei

200 g făină

Muștar

1 gălbenuș de ou

Lămâie

Câteva fire de ceapă verde (pentru ornat) și morcov(pentru ornat)

1 ou

Apă minerală

Sare

Piper

Măghiran
Ingrediente pentru 4 persoane
1/2 borcan (265 g) Mazăre verde boabe, dulce Bonduelle

2 morcovi

4 cartofi

3 castraveți

2 gogoșari

Ulei

200 g făină

Muștar

1 gălbenuș de ou

Lămâie

Câteva fire de ceapă verde (pentru ornat) și morcov(pentru ornat)

1 ou

Apă minerală

Sare

Piper

Măghiran
  1. Pași 1
    Mazărea se pune într-o sită și se clătește puțin, apoi se lasa la scurs. Cartofii și morcovii se curăță și se pun la fiert cu sare. Castraveții și gogoșarii se pun la scurs câteva minute, după care se taie în cubulețe micuțe. Când s-au fiert cartofii și morcovii, se lasă să se răcească, iar apoi se taie cubulețe micuțe.
  2. Pași 2
    Maioneza se face dintr-un gălbenuș de ou și 1 lingură muștar, se freacă cu puțin ulei, puțin câte puțin, până devine consistentă. Punem și câte un strop de lămâie, iar când este gata, maioneza (trebuie să fie tare) se pune peste legumele tocate, amestecând toată compoziția. Punem sare și piper după gust.
  3. Pași 3
    Pe un platou dăm cu o pensulă de bucătărie cu puțină maioneză (de ornament).
  4. Pași 4
    Și câte o parte dintrun morcov, după care așezăm săculeții obținuți.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Zucchini umpluți cu legume

    Un preparat ușor, rapid și foarte gustos!

  • Buddha Bowl

    Bonduelle vine în întâmpinarea verii cu o rețetă fresh, bogată în proteine vegetale, perfectă pentru...

  • Supă cremă de legume verzi cu năut

    O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bog...