Rulouri din vinete cu mazăre

Un preparat minunat, ușor de pregătit. Gustul inconfundabil al vinetei se completează de minune cu acela al mazărei dulce.
Ușor
2 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 conservă (200 g) Mazăre verde boabe dulce

2 vinete

140 g nuci

3 căței usturoi

boabe de rodie

mentă proaspată

coriandru proaspat

coriandru boabe

2 lingurite de oțet de mere

120 ml apă

ulei

sare
Ingrediente pentru 2 persoane
1 conservă (200 g) Mazăre verde boabe dulce

2 vinete

140 g nuci

3 căței usturoi

boabe de rodie

mentă proaspată

coriandru proaspat

coriandru boabe

2 lingurite de oțet de mere

120 ml apă

ulei

sare

Rețete făcute cu

Mazăre verde boabe dulce
  1. Pași 1
    Feliem vânăta în fașii subțiri de 2-3 mm.
  2. Pași 2
    Prăjim feliile de vânăta într-o tigaie încinsă după care stergem excesul de ulei cu un prosop de hârtie, o punem înapoi în tigaie și presărăm cu sare.
  3. Pași 3
    Introducem în robotul de bucătărie nucile, mazarea, usturoiul, menta, coriandru (ambele versiuni), oțetul, apa și mixăm ingredientele.
  4. Pași 4
    Pe fâșiile de vinete, adăugăm pasta obținută și le rulăm. Servim alături de boabe de rodie.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
  • Sucotaș vegetarian

    Această rețetă vegetariană de succotash este proaspătă, vibrantă și plină de nutrienți. Multitudinea de legume proaspete vor colora farfuria ta, fiind un preparat perfect pentru un prânz la birou.

  • Salată cu fasole în trei culori

    Cine a zis că o salată nu poate fi bogată în proteine. Bonduelle te inspiră și de această dată și își oferă o rețetă de salată bogată în fibre și proteine.

  • Cotlet de berbecuț cu legume provensal

    Pregătești o cină specială? Amestecul de legume Provencal, este potrivit ca și garnitura pentru un cotlet de berbecuț, delicios și suculent.