Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Rulouri de vinete
Rulouri de vinete cu gust bogat, aromate cu usturoi și nuci.
Ușor
2 persoane
50 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
2 vinete mari
1 ceapă roșie
2 roșii
1 cățel usturoi
50 g semințe de rodie
50 g nuci
Ulei de măsline sau de floarea soarelui
Frișcă
Mărar
Sare
Ingrediente pentru 2 persoane
2 vinete mari
1 ceapă roșie
2 roșii
1 cățel usturoi
50 g semințe de rodie
50 g nuci
Ulei de măsline sau de floarea soarelui
Frișcă
Mărar
Sare
Pași 1
Se taie vinetele în felii de 6 mm. grosime, fără coajă. Se sărează pe ambele fețe și se lasă timp de 15 minute, după care se îndepărtează surplusul de apă cu un proposp de hârtie.
Pași 2
Prăjiți feliile într-o tigaie cu ulei de măsline sau de floarea-soarelui. Luați de pe foc și eliminați excesul de ulei cu un prosop de hârtie. Se taie roșiile și se amestecă cu usturoiul pisat și nucile într-un castron.
Pași 3
Tăiați mărarul și adăugați-l împreună cu 2 sau 3 linguri de smântână. Adăugați semințe de rodie în castron.
Pași 4
Puneți sare, dacă este necesar. Puneți o lingură de amestec pe o felie de vânătă prăjită și rulațio. Decorați rolele cu semințe de mărar și de rodie.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Hummus de linte
Un preparat cu specific libanez, ce poate fi servit atât cald, cât și rece, se prepară ușor și rapid, fiind o variantă potrivită pentru prânz sau cină.
Salată fresh cu porumb
Perioada verii este întotdeauna asociată cu legumele fresh ce oferă un bust de energie. Salata cu po...
Salată rapidă cu fasole neagră
Descopera reteta de salată rapidă cu fasole neagră!