Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Ruladă de somon afumat cu sparanghel
Ruladă de somon afumat cu porumb, ricotta și sparanghel.
Ușor
5 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
1 conservă (170 g) Porumb dulce boabe Bonduelle
300 g somon afumat
200 g ricotta
6 lipii
18 buc. sparanghel
Sare
Piper
Ingrediente pentru 5 persoane
1 conservă (170 g) Porumb dulce boabe Bonduelle
300 g somon afumat
200 g ricotta
6 lipii
18 buc. sparanghel
Sare
Piper
Rețete făcute cu
Porumb dulce boabe
Pași 1
Se amestecă ricotta cu porumbul, somonul și se condimentează cu sare și piper. Se pune compoziția pe lipie și se rulează, după care se taie în 6 felii.
Pași 2
Sparanghelul se curăță, se unge cu ulei și se pune pe grătar 5 minute.
Pași 3
Se servește rulada împreună cu sparanghelul. Poftă bună!
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Rulouri cu ton și porumb
Descopera reteta de rulouri cu ton și porumb!
Salată rapidă cu fasole neagră
Descopera reteta de salată rapidă cu fasole neagră!