Ruladă de somon afumat cu sparanghel

Ruladă de somon afumat cu porumb, ricotta și sparanghel.
Ușor
5 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
1 conservă (170 g) Porumb dulce boabe Bonduelle

300 g somon afumat

200 g ricotta

6 lipii

18 buc. sparanghel

Sare

Piper
Ingrediente pentru 5 persoane
1 conservă (170 g) Porumb dulce boabe Bonduelle

300 g somon afumat

200 g ricotta

6 lipii

18 buc. sparanghel

Sare

Piper

Rețete făcute cu

Porumb dulce boabe
  1. Pași 1
    Se amestecă ricotta cu porumbul, somonul și se condimentează cu sare și piper. Se pune compoziția pe lipie și se rulează, după care se taie în 6 felii.
  2. Pași 2
    Sparanghelul se curăță, se unge cu ulei și se pune pe grătar 5 minute.
  3. Pași 3
    Se servește rulada împreună cu sparanghelul. Poftă bună!
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute