1. >Rețete
  2. >Risotto cu legume și dovleac

Risotto cu legume și dovleac

Descoperă o rețetă delicioasă!
Ușor
2 persoane
60 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
200 g Mazăre verde boabe dulce Bonduelle

1 ceapă

1 dovleac plăcintar potrivit ca mărime

1 ardei gras roșu

10 ciuperci

1 morcov mic

750 ml. supă de legume

300 g risotto

100 ml. vin alb sec

1 linguriță cu chilli

1 linguriță cu scorțișoară

Sare

Ulei de măsline

30 g unt

Cașcaval
Ingrediente pentru 2 persoane
200 g Mazăre verde boabe dulce Bonduelle

1 ceapă

1 dovleac plăcintar potrivit ca mărime

1 ardei gras roșu

10 ciuperci

1 morcov mic

750 ml. supă de legume

300 g risotto

100 ml. vin alb sec

1 linguriță cu chilli

1 linguriță cu scorțișoară

Sare

Ulei de măsline

30 g unt

Cașcaval
  1. Pași 1
    Încălzește cuptorul la 180 grade, treapta 3-4. Într-o tavă pune dovleacul tăiat cuburi și presărat cu ulei de măsline, sare, scorțișoară și chili, și lasă-l la cuptor până se înmoaie.
  2. Pași 2
    Într-o tigaie încinge untul și călește ceapa tocată mărunt. Adaugă mazărea, ciupercile tăiate felii și ardeiul și morcovul tocat. Stinge totul cu vinul alb sec și apoi adaugă supa de legume.
  3. Pași 3
    Lasă la fiert, la foc molcom, 25 minute. Spre final incorporează cuburile de dovleac coapte. Potrivește de sare. Adaugă exact în momentul servirii câteva șervițe de cașcaval.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Legume mexicane cu orez

    Un preparat vegetarian, numai bun pentru un prânz consistent.

  • Frigărui de creveți cu mix Hawaian

    O combinație inedită de creveți și ananas alături de un mix de legume în stil hawaian care vă va sur...

  • Supă cremă de dovleac

    O supă cremă savuroasă în care leguma dominantă este dovleacul, potențat de morcovi cuburi și ceapă....