Pași 1
Făina,1 ou, 1 ceașcă ulei, 1 praf sare și jumătate pachet praf copt se pun într-un castron și se frământă până când obținem un aluat bun de întins.
Pași 2
Întindem pe masa de lucru sau blat aluatul. Pe o tavă de tartă punem hârtie de copt și foaia de aluat și o înțepăm cu o furculiță.
Pași 3
Ouăle se bat cu mixerul, se încorporează cabanosul tăiat felii, brânza, ardeiul capia, ceapa verde, măslinele și porumbul. Adăugăm smântâna, verdeața, sarea și piperul.
Pași 4
Peste foaie de aluat se pune compoziția, după care dăm la cuptor, la foc mic. Spre final, se rade pe toată suprafața brânza, facem o floare din ardei, ceapa verde și boabe de porumb.
Pași 5
Când este gata, se lasă să se răcească și se feliază apoi. Poftă bună!