Plăcintă de porumb

O adevărată experiență culinară.
Ușor
4 persoane
90 Minute
Ieftin
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 l lapte

250 g făină de mălai

120 g zahăr

50 g unt

3 ouă

1/2 baton de vanilie

3 felii de ananas proaspăt (poate fi din conservă)
Ingrediente pentru 4 persoane
1 l lapte

250 g făină de mălai

120 g zahăr

50 g unt

3 ouă

1/2 baton de vanilie

3 felii de ananas proaspăt (poate fi din conservă)
  1. Pași 1
    Se fierbe laptele cu adaus de vanilie.
  2. Pași 2
    În timpul fierberii laptelui se adaugă treptat făina. Se amestecă continuu, pentru a nu se forma cocoloașe.
  3. Pași 3
    Se ia de pe foc, se adaugă gălbenușul, untul, spuma de albuș, și se amestecă bine.
  4. Pași 4
    Se trece întro formă de copt presărată cu făină.
  5. Pași 5
    Se coace în cuptor timp de 60 de minute.
Sfaturi în bucătărie
Rețeta pentru plăcinta de porumb egipteană - este mai gustoasă cu o felie de ananas din conservă.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
  • Sucotaș vegetarian

    Sucotaș vegetarian

    Această rețetă vegetariană de succotash este proaspătă, vibrantă și plină de nutrienți. Multitudinea de legume proaspete vor colora farfuria ta, fiind un preparat perfect pentru un prânz la birou.

  • Salată cu fasole în trei culori

    Salată cu fasole în trei culori

    Cine a zis că o salată nu poate fi bogată în proteine. Bonduelle te inspiră și de această dată și își oferă o rețetă de salată bogată în fibre și proteine.

  • Pastramă de berbecuț și cartofi noi cu sfeclă

    Pastramă de berbecuț și cartofi noi cu sfeclă

    Venim în ajutorul tău cu o nouă rețetă ce te poate inspira în pregătirea mesei festive de Paște. Sfecla roșie reprezintă de această dată o idee perfectă ce acompaniază carnea de berbecuț.