1. >Rețete
  2. >Paste verzi cu mazăre și sos de țelină

Paste verzi cu mazăre și sos de țelină

O rețetă sănătoasă și delicioasă!
Ușor
2 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
70 g Mazăre verde boabe dulce Bonduelle

200 g Paste verzi (cu spanac)

1/2 țelină mai mare

100 ml. lapte

100 ml. smântână

Sare

Piper negru

Nucșoară

6 felii șuncă de Parma
Ingrediente pentru 2 persoane
70 g Mazăre verde boabe dulce Bonduelle

200 g Paste verzi (cu spanac)

1/2 țelină mai mare

100 ml. lapte

100 ml. smântână

Sare

Piper negru

Nucșoară

6 felii șuncă de Parma
  1. Pași 1
    Curățați țelină și o tăiați în bucăți mai mari. Puneți bucățile de țelină la fiert în apă fierbinte cu un praf de sare, iar după 3 minute adăugați și mazărea.
  2. Pași 2
    După 3 minute, scoateți mazărea și țelina și adăugați pastele. Fierbeți cât este nevoie pentru a obține paste al dente (5 minute).
  3. Pași 3
    Puneți bucățile de țelină într-un vas împreună cu laptele, smântână, sare, piper și nucșoară. Fierbeți împreună 3 minute, apoi mixați compoziția. Aduceți sosul înapoi pe foc și înfierbântați-l.
  4. Pași 4
    Serviți pastele scurse cu boabe de mazăre, sos de țelina și bucăți de șuncă de Parma.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Legume mexicane cu orez

    Un preparat vegetarian, numai bun pentru un prânz consistent.

  • Bruschete cu salată franțuzească

    O salată sățioasă servită ca bruschete sau bruschete cu salată. Oricum ai numi-o, are un gust delici...

  • Frigărui de creveți cu mix Hawaian

    O combinație inedită de creveți și ananas alături de un mix de legume în stil hawaian care vă va sur...