Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Paste verzi cu mazăre și sos de țelină
O rețetă sănătoasă și delicioasă!
Ușor
2 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
70 g Mazăre verde boabe dulce Bonduelle
200 g Paste verzi (cu spanac)
1/2 țelină mai mare
100 ml. lapte
100 ml. smântână
Sare
Piper negru
Nucșoară
6 felii șuncă de Parma
Ingrediente pentru 2 persoane
70 g Mazăre verde boabe dulce Bonduelle
200 g Paste verzi (cu spanac)
1/2 țelină mai mare
100 ml. lapte
100 ml. smântână
Sare
Piper negru
Nucșoară
6 felii șuncă de Parma
Rețete făcute cu
Mazăre verde boabe dulce
Pași 1
Curățați țelină și o tăiați în bucăți mai mari. Puneți bucățile de țelină la fiert în apă fierbinte cu un praf de sare, iar după 3 minute adăugați și mazărea.
Pași 2
După 3 minute, scoateți mazărea și țelina și adăugați pastele. Fierbeți cât este nevoie pentru a obține paste al dente (5 minute).
Pași 3
Puneți bucățile de țelină într-un vas împreună cu laptele, smântână, sare, piper și nucșoară. Fierbeți împreună 3 minute, apoi mixați compoziția. Aduceți sosul înapoi pe foc și înfierbântați-l.
Pași 4
Serviți pastele scurse cu boabe de mazăre, sos de țelina și bucăți de șuncă de Parma.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Legume mexicane cu orez
Un preparat vegetarian, numai bun pentru un prânz consistent.
Bruschete cu salată franțuzească
O salată sățioasă servită ca bruschete sau bruschete cu salată. Oricum ai numi-o, are un gust delici...
Frigărui de creveți cu mix Hawaian
O combinație inedită de creveți și ananas alături de un mix de legume în stil hawaian care vă va sur...