Punem pastele la fiert în apă cu sare conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Pași 2
Când sunt fierte, le scurgem de apă și le trecem printr-un jet de apă rece. Între timp, curățăm prazul și îl tăiem rondele.
Pași 3
Într-o tigaie încingem uleiul și adăugăm rondelele de praz. Lăsăm câteva minute la călit, până se înmoaie, apoi adăugăm 2 linguri de pesto și un polonic din apa în care au fiert pastele. Lăsăm să fiarbă până scade apa.
Pași 4
Adăugăm apoi pastele și mazărea scurse de apă și amestecăm până se omogenizează. Potrivim de sare și piper și servim calde. Poftă bună!
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Buddha Bowl
Bonduelle vine în întâmpinarea verii cu o rețetă fresh, bogată în proteine vegetale, perfectă pentru sezonul cald.
Supă cremă de legume verzi cu năut
O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bog...