Înțepăm cartofii cu furculița și îi punem la cuptorul preîncălzit la 200 de grade Celsius, pentru 40 minute.
Pași 2
Între timp, amestecăm iaurtul cu condimentele. Adăugăm fasolea roșie, porumbul și ardeiul roșu la iaurt și amestecăm bine.
Pași 3
Scoatem cartoful dulce și îl lăsăm să se răcească puțin. Cu o lingură scobim în cartof și scoatem miezul.
Pași 4
Punem compoziția din iaurt cu fasole și porumb în mijlocul creat în cartof. Deasupra punem cașcavalul ras și mai băgăm la cuptor pentru încă cinci minute sau până când cașcavalul sa topit.
Pași 5
După ce lam scos de la cuptor, presărăm ceapa verde și putem servi.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Buddha Bowl
Bonduelle vine în întâmpinarea verii cu o rețetă fresh, bogată în proteine vegetale, perfectă pentru sezonul cald.
Supă cremă de legume verzi cu năut
O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bog...
Supă cremă de legume verzi cu parmezan
Descoperă o rețetă simplă și delicioasă de supă cremă de legume verzi cu parmezan ras de la Bonduell...