Mușchiuleț de porc cu muștar și salată caldă de fasole brună

Pentru masa de Anul Nou, am moștenit multe tradiții culinare. Una dintre ele recomanda să mâncăm musai ceva boabe: fie linte, fie fasole, dar să fie leguminoase, pentru că acestea vor provoca norocul să ne dea un an nou bănos și cu spor.
Ușor
2 persoane
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 conservă (430 g) Peruana, Fasole roşie boabe în sos tomat picant Bonduelle

1 lingură ulei

4 lingurițe muștar

4 linguri pesmet

1 lingură de ierburi aromatice după preferință (pătrunjel, cimbru, rozmarin sau un amestec gen herbes de Provence)

25 g unt

600 g mușchiuleț de porc proaspăt

1 zucchini mic (de 200-250 de grame)

1 ardei gras roșu

1-2 fire ceapă verde

1 lingură oțet balsamic

1 linguriță cu miere de albine

1 lingură cu ulei de măsline

Sare și piper
Ingrediente pentru 2 persoane
1 conservă (430 g) Peruana, Fasole roşie boabe în sos tomat picant Bonduelle

1 lingură ulei

4 lingurițe muștar

4 linguri pesmet

1 lingură de ierburi aromatice după preferință (pătrunjel, cimbru, rozmarin sau un amestec gen herbes de Provence)

25 g unt

600 g mușchiuleț de porc proaspăt

1 zucchini mic (de 200-250 de grame)

1 ardei gras roșu

1-2 fire ceapă verde

1 lingură oțet balsamic

1 linguriță cu miere de albine

1 lingură cu ulei de măsline

Sare și piper

Rețete făcute cu

PERUANA, Fasole roşie boabe în sos tomat picant
  1. Pași 1
    Se deschide cutia de fasole și se pune la scurs ]ntr-o strecurătoare, deasupra unui vas, în care se va colecta sosul delicios din cutie. Țin să subliniez că pe lista ingredientelor acestei conserve figurează: fasolea, sosul de roșii, condimentele, sarea, amidonul de porumb. Deci, niciun fel de conservanți sau alte chestii cu nume ciudate.
  2. Pași 2
    Ardeiul roșu se coace. Pentru că e iarnă și nu am cum să îi coc afară, la grătar, eu pârjolesc ardeii scurt la tigaie, apoi îi transfer în cuptorul încins la 190 de grade timp de 10-15 minute, până când se înmoaie bine. După ce s-au înmuiat, ardeii se acoperă câteva minute ca să se aburească, apoi se vor decoji foarte ușor. După ce am decojit și eliminat semințele, am tăiat ardeiul copt în cubulețe.
  3. Pași 3
    Fasolea scursă de sos se încălzește separat.
  4. Pași 4
    Se pregătește un dressing din ceapa verde tocată, oțet balsamic, mierea de albine, uleiul de măsline, sare și piper după gust. Se adauăgă dresingul peste legume și se amestecă.
  5. Pași 5
    Pe farfurie se asamblează felii de mușchiuleț, salata caldă și sosul delicios păstrat. Se decorează după plac cu verdețuri, legume fin feliate etc.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
  • Salată cu fasole în trei culori

    Salată cu fasole în trei culori

    Cine a zis că o salată nu poate fi bogată în proteine. Bonduelle te inspiră și de această dată și își oferă o rețetă de salată bogată în fibre și proteine.

  • Mic dejun cu fasole roșie

    Mic dejun cu fasole roșie

    Un mic dejun englezesc sățios și delicios

  • Cartofi copți cu cremă de avocado și fasole roșie

    Cartofi copți cu cremă de avocado și fasole roșie

    Încântă-i pe oaspeți cu un preparat minunat, ușor de făcut și sănătos!