Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Mușchiuleț de porc a la Toscana
Un gust extraordinar și o aromă interesantă.
Ușor
2 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 conservă (400 g) Fasole roșie boabe Bonduelle
400 g mușchi de porc
3 linguri ulei de măsline
3 căței Usturoi
1 ceapă roșie
Piper
Sare
puțină boia dulce
1 praf Zahăr
Busuioc
Cimbru
Foaie dafin
Ingrediente pentru 2 persoane
1 conservă (400 g) Fasole roșie boabe Bonduelle
400 g mușchi de porc
3 linguri ulei de măsline
3 căței Usturoi
1 ceapă roșie
Piper
Sare
puțină boia dulce
1 praf Zahăr
Busuioc
Cimbru
Foaie dafin
Rețete făcute cu
Fasole roşie boabe
Pași 1
Se spală mușchiulețul.
Pași 2
Se zdrobesc cățeii de usturoi. Se adaugă o lingură de ulei de măsline, sare, cimbru, busuioc.
Pași 3
Se unge mușchiulețul cu compoziția de usturoi, piper și puțină boia dulce și se lasă la marinat 2-3 ore.
Pași 4
Se călește o ceapa roșie. Se adaugă fasolele din conservă și se mai lasă la călit 5 minute. Se adaugă conserva de roșii în sos, o foaie de dafin și se fierbe la foc mic încă 10 minute.
Pași 5
Mușchiulețul se rumenește în ulei încins, la foc mic, cca 20 de minute, întorcânduse mereu. Se taie felii și se servește alături de mâncărica de fasole. Poftă bună!
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Salată cu fasole roșie și spanac
O salată sățioasă datorită fasolei roșii și a nucilor, completat de aroma dulceagă a bacon-ului.
Bruschete cu ton, porumb și fasole roșie
O gustare delicioasă care transformă orice masă într-o ocazie specială.
Cartofi copți cu cremă de avocado și fas...
Încântă-i pe oaspeți cu un preparat minunat, ușor de făcut și sănătos!