Cartofii se pun la fiert în apă cu sare, apoi se scurg de apă, se lasă la răcorit și se dau pe răzătoarea mare. Ceapa și usturoiul se toacă fin și se călesc în unt. Se adaugă și ciupercile tăiate felii, iar la sfârșit amestecul mexican din conservă și se potrivește gustul cu sare și piper.
Pași 2
Ouăle se bat bine cu un praf de sare, se adaugă smântână, brânza și firele de chives tocate mărunt. Se tapetează un vas termorezistent cu unt și punem un prim strat de cartofi dați pe răzătoare. Adăugăm amestecul de ceapă, ciuperci și MexicoMix, apoi un strat de șuncă dată și ea pe răzătoare.
Pași 3
Turnăm în strat cât mai uniform compoziția de ouă, smântână și brânză. Iar la final radem cașcavalul pe deasupra. Dăm la cuptor pentru 25-30 minute, până când musacaua se rumenește frumos deasupra. Se servește caldă.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Frigărui de creveți cu mix Hawaian
O combinație inedită de creveți și ananas alături de un mix de legume în stil hawaian care vă va surprinde papilele gustative cu amestecul de arome delicioase.
Sucotaș vegetarian
Această rețetă vegetariană de succotash este proaspătă, vibrantă și plină de nutrienți. Multitudinea...
Piept de pui cu sos de brânză și legume ...
Amestecul de legume Rustic reprezintă o alegere potrivită pentru serile în care se adună toată famil...