Mazăre cu smântână și felii de șuncă prăjite
Descoperă o rețetă delicioasă!
Ușor
2 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 conservă (400 g) Mazăre verde boabe dulce Bonduelle
1 lingură pătrunjel uscat
1 g smântână grasă
2 căței usturoi
1 lingură delicat granulat
2 linguri ulei
100 g șuncă porc
1 lingură pătrunjel uscat
1 g smântână grasă
2 căței usturoi
1 lingură delicat granulat
2 linguri ulei
100 g șuncă porc
Ingrediente pentru 2 persoane
1 conservă (400 g) Mazăre verde boabe dulce Bonduelle
1 lingură pătrunjel uscat
1 g smântână grasă
2 căței usturoi
1 lingură delicat granulat
2 linguri ulei
100 g șuncă porc
1 lingură pătrunjel uscat
1 g smântână grasă
2 căței usturoi
1 lingură delicat granulat
2 linguri ulei
100 g șuncă porc
- Pași 1Se pune uleiul într-o cratiță, peste ulei și usturoi se pune mazărea la fiert cu smântână, se adaugă condimentele, delicat granule, pătrunjel și se lasă la fiert 5-10 minute la foc mic.
- Pași 2Separat, se pune la călit șunca tăiată felioare. Se pune mazărea în farfurii, peste care se adaugă șunca prăjită și se servește cald. Poftă bună!
- Pași 3-
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Legume mexicane cu orez
Un preparat vegetarian, numai bun pentru un prânz consistent.
Frigărui de creveți cu mix Hawaian
O combinație inedită de creveți și ananas alături de un mix de legume în stil hawaian care vă va surprinde papilele gustative cu amestecul de arome delicioase.
Salată asiatică cu orez
Specifică bucătăriei chinezești, salata cu orez va reprezenta o inovație în cartea ta de rețete. Un prânz sățios va fi asigurat de gustul fresh al acestei rețete.
Descoperă și...