1. >Rețete
  2. >Mazăre cu ceafă la grătar

Mazăre cu ceafă la grătar

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.
Ușor
4 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 pungă (400 g) Mazăre verde boabe dulce cu morcovi cuburi Bonduelle

1 ceapă mare

1 ardei gras

6 fire mărar

100 ml. bulion

Sare

Cimbru

După gust chilli

300-400 g ceafă porc

50 g ulei floarea-soarelui

Foi de dafin

Gogoșari în oțet
Ingrediente pentru 4 persoane
1 pungă (400 g) Mazăre verde boabe dulce cu morcovi cuburi Bonduelle

1 ceapă mare

1 ardei gras

6 fire mărar

100 ml. bulion

Sare

Cimbru

După gust chilli

300-400 g ceafă porc

50 g ulei floarea-soarelui

Foi de dafin

Gogoșari în oțet
  1. Pași 1
    Într-o cratiță, călim ceapa și ardeiul, până începe să sticlească. Sărăm, piperăm, condimentăm, adăugăm mazărea și morcovii, câteva frunze de dafin, apa peste ele și dăm în clocot cu un capac peste, să fiarbă mai repede.
  2. Pași 2
    Ceafa se feliază, o condimentăm și o punem pe grătar, întorcând-o pe ambele părți, pentru a nu se arde.
  3. Pași 3
    Când sunt fierte mazărea și morcovii, adăugăm bulionul, chilii și mărarul tocat, lăsăm să mai dea un clocot, luăm de pe foc, punem în farfurii alături de grătar și murături. Poftă bună!
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Buddha Bowl

    Bonduelle vine în întâmpinarea verii cu o rețetă fresh, bogată în proteine vegetale, perfectă pentru sezonul cald.

  • Supă cremă de legume verzi cu năut

    O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bog...

  • Supă cremă de legume verzi cu parmezan

    Descoperă o rețetă simplă și delicioasă de supă cremă de legume verzi cu parmezan ras de la Bonduell...