Pentru început, încingem uleiul într-o tigaie și punem ciocănelele de pui la prăjit, după ce le-am condimentat cu sare și piper. Le rumenim aproximativ 30 de minute.
Pași 2
În timp ce rumenim ciocănelele de pui, tocăm ceapa, ardeiul și morcovii. Într-un alt vas, călim cu ulei legumele mărunțite aproximativ 7-8 minute, până când se înmoaie. După aceasta, adăugăm și mazărea peste amestecul de legume.
Pași 3
Adăugăm apă și lăsăm amestecul să fiarbă.
Pași 4
Adăugăm 2 linguri de pastă de tomate, piper și sare după gust. Mai lăsăm totul să fiarbă încă 5 minute.
Pași 5
La final, adăugăm ciocănelele de pui prăjite. Lăsăm să dea un în clocot. După aceasta stingem focul și adăugăm mărarul tocat. Mazărea cu ciocănele de pui este gata. Poftă bună!
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Buddha Bowl
Bonduelle vine în întâmpinarea verii cu o rețetă fresh, bogată în proteine vegetale, perfectă pentru sezonul cald.
Supă cremă de legume verzi cu năut
O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bog...