Mâncare de fasole cu bacon și ierburi aromatice
O rețetă simplă și gustoasă de mâncare de fasole albă boabe cu felii subțiri de bacon și verdeață
Ușor
4 persoane
60 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 conservă (400 g) Fasole albă boabe Bonduelle
8 felii bacon
2 linguri de oțet balsamic
2-3 căni de supă de pui
o mână de busuioc proaspăt
o mână de rozmarin proaspăt
o mână de pătrunjel proaspăt
4 căței de usturoi
un vârf de fulgi de ardei iute
sare
piper
8 felii bacon
2 linguri de oțet balsamic
2-3 căni de supă de pui
o mână de busuioc proaspăt
o mână de rozmarin proaspăt
o mână de pătrunjel proaspăt
4 căței de usturoi
un vârf de fulgi de ardei iute
sare
piper
Ingrediente pentru 4 persoane
1 conservă (400 g) Fasole albă boabe Bonduelle
8 felii bacon
2 linguri de oțet balsamic
2-3 căni de supă de pui
o mână de busuioc proaspăt
o mână de rozmarin proaspăt
o mână de pătrunjel proaspăt
4 căței de usturoi
un vârf de fulgi de ardei iute
sare
piper
8 felii bacon
2 linguri de oțet balsamic
2-3 căni de supă de pui
o mână de busuioc proaspăt
o mână de rozmarin proaspăt
o mână de pătrunjel proaspăt
4 căței de usturoi
un vârf de fulgi de ardei iute
sare
piper
- Pași 1Tăiem baconul fâșii, mărunțim usturoiul, pătrunjelul, busuiocul și rozmarinul.
- Pași 2Sotăm baconul într-o tigaie largă, la foc mediu spre mare timp de aproximativ 3 minute, până ce devine crocant.
- Pași 3Adăugăm usturoiul, busuiocul, rozmarinul, pătrunjel verde și fulgii de ardei iute.
- Pași 4Punem jumătate de cană din supa de pui și oțetul balsamic și amestecăm ca să deglasăm tigaia. Adăugăm fasolea și restul supei de pui până ce acoperim ingredientele bine. Asezonăm cu sare și piper.
- Pași 5Fierbem la foc mic pentru aproximativ 1520 minute sau până când sa evaporat majoritatea lichidului. Garnisim cu restul de pătrunjel verde și servim mâncarea caldă.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Sucotaș vegetarian
Această rețetă vegetariană de succotash este proaspătă, vibrantă și plină de nutrienți. Multitudinea de legume proaspete vor colora farfuria ta, fiind un preparat perfect pentru un prânz la birou.
Pastramă de berbecuț și cartofi noi cu sfeclă
Venim în ajutorul tău cu o nouă rețetă ce te poate inspira în pregătirea mesei festive de Paște. Sfecla roșie reprezintă de această dată o idee perfectă ce acompaniază carnea de berbecuț.
Salată cu fasole în trei culori
Cine a zis că o salată nu poate fi bogată în proteine. Bonduelle te inspiră și de această dată și își oferă o rețetă de salată bogată în fibre și proteine.
Descoperă și...