Mâncare de ciuperci cu măsline
O rețetă savuroasă, numai bună pentru zilele de post.
Ușor
2 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle
100 g arpagic roșu
1 mână măsline negre
100 ml. roșii pasate
60 ml. vin alb
Sare
Piper negru
Cimbru
1 Foaie dafin
Rozmarin
1 lingură ulei de măsline
100 g arpagic roșu
1 mână măsline negre
100 ml. roșii pasate
60 ml. vin alb
Sare
Piper negru
Cimbru
1 Foaie dafin
Rozmarin
1 lingură ulei de măsline
Ingrediente pentru 2 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle
100 g arpagic roșu
1 mână măsline negre
100 ml. roșii pasate
60 ml. vin alb
Sare
Piper negru
Cimbru
1 Foaie dafin
Rozmarin
1 lingură ulei de măsline
100 g arpagic roșu
1 mână măsline negre
100 ml. roșii pasate
60 ml. vin alb
Sare
Piper negru
Cimbru
1 Foaie dafin
Rozmarin
1 lingură ulei de măsline
- Pași 1Curățați arpagicul, îl spălați și îl tăiați pe jumătate (dacă este mai mare).
- Pași 2Puneți arpagicul la călit în uleiul încins. Lăsați 2-3 minute, apoi adăugați ciupercile clătite bine și scurse.
- Pași 3Adăugați sosul de roșii, vinul, măslinele și condimentele. Fierbeți până sosul scade. Când este aproape gata potriviți de sare. Serviți mâncarea imediat.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Creveți thailandezi cu orez
Încearcă rețeta noastră picantă cu creveți și mix thailandez cu orez și vei pătrunde in bucătăria asiatică în doar 20 de minute. Cina pentru prieteni va fi mult mai ușor și rapid de pregătit, oferindu-ți mai mult timp alături de ei.
Piept de pui cu sos de brânză și legume rustice
Amestecul de legume Rustic reprezintă o alegere potrivită pentru serile în care se adună toată familia la masă. Sosul de brânză oferă un plus de savoare unui preparat simplu și rapid.
Mix de salate cu porumb și măsline
Un preparat perfect pentru o dietă echilibrată pe bază de legume!
Descoperă și...