Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Mâncare de ciuperci cu măsline
O rețetă savuroasă, numai bună pentru zilele de post.
Ușor
2 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle
100 g arpagic roșu
1 mână măsline negre
100 ml. roșii pasate
60 ml. vin alb
Sare
Piper negru
Cimbru
1 Foaie dafin
Rozmarin
1 lingură ulei de măsline
Ingrediente pentru 2 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle
100 g arpagic roșu
1 mână măsline negre
100 ml. roșii pasate
60 ml. vin alb
Sare
Piper negru
Cimbru
1 Foaie dafin
Rozmarin
1 lingură ulei de măsline
Rețete făcute cu
Ciuperci întregi
Pași 1
Curățați arpagicul, îl spălați și îl tăiați pe jumătate (dacă este mai mare).
Pași 2
Puneți arpagicul la călit în uleiul încins. Lăsați 2-3 minute, apoi adăugați ciupercile clătite bine și scurse.
Pași 3
Adăugați sosul de roșii, vinul, măslinele și condimentele. Fierbeți până sosul scade. Când este aproape gata potriviți de sare. Serviți mâncarea imediat.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Creveți thailandezi cu orez
Încearcă rețeta noastră picantă cu creveți și mix thailandez cu orez și vei pătrunde in bucătăria asiatică în doar 20 de minute. Cina pentru prieteni va fi mult mai ușor și rapid de pregătit, oferindu-ți mai mult timp alături de ei.
Piept de pui cu sos de brânză și legume ...
Amestecul de legume Rustic reprezintă o alegere potrivită pentru serile în care se adună toată famil...
Mix de salate cu porumb și măsline
Un preparat perfect pentru o dietă echilibrată pe bază de legume!