Maioneză
Un sos delicios pregătit în casă.
Ușor
4 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
4 ouă
3 linguri oțet din vin alb sau zeamă de lămâie proaspătă
1 linguriță sare
1 lingură muștar iute
1 plic de piper alb
2 linguri ulei din sâmburi de struguri
3 linguri oțet din vin alb sau zeamă de lămâie proaspătă
1 linguriță sare
1 lingură muștar iute
1 plic de piper alb
2 linguri ulei din sâmburi de struguri
Ingrediente pentru 4 persoane
4 ouă
3 linguri oțet din vin alb sau zeamă de lămâie proaspătă
1 linguriță sare
1 lingură muștar iute
1 plic de piper alb
2 linguri ulei din sâmburi de struguri
3 linguri oțet din vin alb sau zeamă de lămâie proaspătă
1 linguriță sare
1 lingură muștar iute
1 plic de piper alb
2 linguri ulei din sâmburi de struguri
- Pași 1Înainte de a începe pregătirea maionezei, trebuie să ne asigurăm că toate ingredientele sunt la temperatura camerei.
- Pași 2Se separă gălbenușurile de albușuri. Apoi, se pun gălbenușurile într-un vas.
- Pași 3Se amestecă gălbenușurile cu oțetul, muștarul, sarea și piperul până compoziția devine cremoasă și tare și nu se va lipi de blender (2-3 min.). Se adaugă treptat uleiul, se amestecă tot timpul până când crema capătă consistență uniformă.
- Pași 4Se condimentează după gust.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Sucotaș vegetarian
Această rețetă vegetariană de succotash este proaspătă, vibrantă și plină de nutrienți. Multitudinea de legume proaspete vor colora farfuria ta, fiind un preparat perfect pentru un prânz la birou.
Salată cu fasole în trei culori
Cine a zis că o salată nu poate fi bogată în proteine. Bonduelle te inspiră și de această dată și își oferă o rețetă de salată bogată în fibre și proteine.
Caracatiță cu legume mediteranene
Bucătăria mediteraneană este acum mai aproape de tine cu ajutorul amestecului de legume Mediteranean de la Bonduelle.
Descoperă și...