Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Iepure la cuptor pe pat de legume
Descoperă o rețetă delicioasă!
Ușor
4 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle
200 g Mazăre verde boabe dulce cu morcovi cuburi Bonduelle
3 cepe
5-7 căței usturoi
200 g măsline negre
10 cartofi de mărime medie
Piper boabe
Măghiran
Rozmarin
Frunze de dafin
50 ml. ulei
5-6 linguri bulion
1 pahar vin roșu
Sare
Ingrediente pentru 4 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle
200 g Mazăre verde boabe dulce cu morcovi cuburi Bonduelle
3 cepe
5-7 căței usturoi
200 g măsline negre
10 cartofi de mărime medie
Piper boabe
Măghiran
Rozmarin
Frunze de dafin
50 ml. ulei
5-6 linguri bulion
1 pahar vin roșu
Sare
Rețete făcute cu
Mazăre verde boabe dulce
Ciuperci feliate
Pași 1
Iepurele spălat se pune într-o cratiță cu vinul, rozmarinul, maghiranul și piperul boabe și se lasă la frigider peste noapte. Se curăță cartofii și se taie în 4. Se așază în tavă și se pun ciupercile, ceapa tăiată și iepurele umplut cu cartofi și ceapă.
Pași 2
Se mai adaugă frunzele de dafin și uleiul. Se pune în cuptorul încins și se lasă să fiarbă. Spre final, când se vede carnea de iepure a fi făcută, se adaugă morcovii și mazărea, măslinele și bulionul.
Pași 3
Se mai lasă la cuptor circa 15 minute, la foc mediu. Spre final se adaugă și cățeii de usturoi. Când este făcut iepurele, se scoate din cuptor și se poate servi.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Legume mexicane cu orez
Un preparat vegetarian, numai bun pentru un prânz consistent.
Buddha Bowl
Bonduelle vine în întâmpinarea verii cu o rețetă fresh, bogată în proteine vegetale, perfectă pentru...
Supă cremă de legume verzi cu năut
O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bog...