Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Găluște din aluat - houskowe knedliki
Găluștele sunt o garnitură tradițională cehească servită alaturi de carne.
Ușor
3 persoane
60 Minute
Ieftin
Ingrediente
pentru 3 persoane
4 ouă
7 chifle
500 g făină
2 lingurițe sare
1/2 pahar lapte
Ingrediente pentru 3 persoane
4 ouă
7 chifle
500 g făină
2 lingurițe sare
1/2 pahar lapte
Pași 1
Ouăle se amestecă cu sarea, după care se adaugă făina și laptele, se amestecă bine, pentru ca aluatul să iasă aerat. Acest lucru garantează frăgezimea acestuia.
Pași 2
Chiflele se taie în crutoane și se adaugă la aluat, amestecând continuu. Se lasă aluatul frământat și se așteaptă o jumătate de oră.
Pași 3
După o jumătate de oră se formează cârnați alungiți și se fierb 15 minute în apă sărată, fără ca aceasta să clocotească, apoi se întorc și se mai fierb vreo 5-10 minute. După fierbere se taie în felii
Sfaturi în bucătărie
Pot fi din făină, din cartofi sau din aluat cu drojdie. Acestea pot fi prezentate și sub formă de desert - îndulcite și servite cu fructe.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Creveți thailandezi cu orez
Încearcă rețeta noastră picantă cu creveți și mix thailandez cu orez și vei pătrunde in bucătăria asiatică în doar 20 de minute. Cina pentru prieteni va fi mult mai ușor și rapid de pregătit, oferindu-ți mai mult timp alături de ei.
Somon cu legume și orez
Te gândești la un preparat rapid, gustos și hrănitor? Îți propunem să încerci rețeta noastră cu somo...
Frigărui de creveți cu mix Hawaian
O combinație inedită de creveți și ananas alături de un mix de legume în stil hawaian care vă va sur...