Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Fusilli 5 legume cu somon afumat și sos de trufe
O salată cu paste 5 Legume, combinate cu somon afumat, boabe de porumb și asezonată cu un sos de trufe cu iaurt grecesc.
Ușor
3 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 3 persoane
4 linguri Porumb dulce boabe Bonduelle
200 g fusilli 5 vegetables
3 linguri sos pentru paste cu trufe
150 g somon afumat
100 g iaurt grecesc
1 lingură zeamă de lămâie
1 linguriță sare
Ingrediente pentru 3 persoane
4 linguri Porumb dulce boabe Bonduelle
200 g fusilli 5 vegetables
3 linguri sos pentru paste cu trufe
150 g somon afumat
100 g iaurt grecesc
1 lingură zeamă de lămâie
1 linguriță sare
Rețete făcute cu
Porumb dulce boabe
Pași 1
Se pune apa cu sare la fiert pentru paste. Când apa a început să clocotească, se adaugă pastele și se lasă 5-7 minute. Când sunt gata, se scurg de apă.
Pași 2
Iaurtul se amestecă cu sosul de trufe și zeama de lămâie.
Pași 3
Somonul se taie în cubulețe și se pune într-un vas cu boabele de porumb.
Pași 4
Se adaugă pastele peste somon și boabele de porumb și se amestecă ușor. Deasupra se toarnă dressingul din iaurt și sos de trufe. Dacă mai este nevoie, se mai presară puțină sare.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Salată rapidă cu fasole neagră
Descopera reteta de salată rapidă cu fasole neagră!
Rulouri cu ton și porumb
Descopera reteta de rulouri cu ton și porumb!
Orez cu legume și ou la tigaie
Bucătăria chinezească, inspirație pentru o nouă rețetă de orez cu legume.