Pași 1
Se curăță usturoiul și ceapa, se spală. Se spală fleica de porc, se usucă cu un prosop de hârtie, se unge cu ulei, sare, piper, boia, cimbru.
Pași 2
Se masează bine cu condimentele acestea, să intre în carne, și se pune la cuptor, la 180 grade, 2 ore. Între timp, pregătim sosul tomat: tăiem ceapa fin, usturoiul la fel, le călim în ulei 1-2 minute, apoi adăugăm roșiile, puțină apă, sare, piper, zahăr, cimbru. Lăsăm la fiert 20 minute, la foc moderat. Fierbem cuburile Bonduelle de morcovi cu mazăre, în apa cu sare, 3-4 minute, apoi le scurgem. Gata!
Pași 3
Mai rămâne să montăm preparatul pe farfurie, după inspirația de moment: tăiem fleica în trei, legumele lângă, sosul, frunzele de salată de primăvară, e gata! Poftă bună!