Pași 1
Coulis de morcovi: Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mic. Adăugăm morcovul, ceapa și le călim până legumele devin moi. Se adăugă supa de pui și lăsăm pe foc până se evaporă lichidul. Le așezăm într-un blender și apoi le lăsăm la rece. Se adaugă sucul de morcovi. Se condimentează cu suc de lămâie, sare, piper și sos Tabasco.
Pași 2
Jeleu de sfecla roșie: Sfecla poate fi pre-fiartă și ar fi foarte bine, deoarece se scurtează timpul de pregătire al preparatului. Dacă nu, se va pune sfecla la cuptor și se va coace. Va trebui lăsată 1- 2 ore la cuptor pentru a fi bine pătrunsă. După care o scoatem și o tăiem cubulețe, sărăm și punem puțin ulei, o dăm în așteptare. Separat, punem la hidratat gelatina în 50 de ml de apă rece și lăsăm cât se va hidrata, după care aceasta se va pune peste sfecla și blenduim. După ce am făcut acest piure, îl vom pune în formă de brioșe mai mici și îl vom da la rece în frigider.
Pași 3
Piure de mazăre verde: Căliți puțină ceapă cu ulei și unt. Adăugați mazărea. Când e gata, facem piureul cu ajutorul blenderului.
Pași 4
Duo de peste afumat: Peștele se dezosează ușor, se înlătură pielița și se taie cubulețe. Se prepară maioneza și se adaugă peștelui mărunțit. Legumele Bonduelle se călesc. Se încorporează și ele împreună cu o linguriță de muștar. Se adaugă sare și piper, după gust. Se așează în farfurie, întrun mod cât mai ingenios.