Pulpele se pun la rece, 20 minute cu sare și puțin piper.
Pași 2
Când considerăm că sunt făcute toate, adăugăm morcovii trecuți pe sub un jet de apă, luăm de pe foc și lăsăm puțin să se răcească.
Pași 3
Pe fundul unui pahar, mulăm sub forma unui coșuleț.
Pași 4
Punem o tigaie pe foc cu ulei (trebuie să fie ulei mai mult )să se încingă, tăvălim pulpele prin ou, apoi le trecem prin pesmet, punândule în ulei. Întoarcem pulpele pe ambele părți, sa fie bine rumenite(crocante) și le scoatem pe un prosop de hârtie.
Pași 5
Așezam coșulețele de parmezan pe un platou, le umplem cu legumele sotate, adăugăm pulpele și salata, putem servi un pahar de vin! Poftă bună!
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Legume mexicane cu orez
Un preparat vegetarian, numai bun pentru un prânz consistent.
Supă cremă de legume verzi cu năut
O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bog...
Supă cremă de legume verzi cu parmezan
Descoperă o rețetă simplă și delicioasă de supă cremă de legume verzi cu parmezan ras de la Bonduell...