Ciorbă vietnameză Pho
Un preparat delicios, sățios și ușor de gătit.
Ușor
4 persoane
255 Minute
Scump
Ingrediente
pentru 4 persoane
2 oase de vită mari (din picior)
2 carcase de pui
2 cepe
3 cm rădăcină de ghimbir
Macaroane de orez sau de soia
Carne de vită sau de pui fiartă
1/2 legatură ceapă verde
1 legatură coriandru proaspăt
2 carcase de pui
2 cepe
3 cm rădăcină de ghimbir
Macaroane de orez sau de soia
Carne de vită sau de pui fiartă
1/2 legatură ceapă verde
1 legatură coriandru proaspăt
Ingrediente pentru 4 persoane
2 oase de vită mari (din picior)
2 carcase de pui
2 cepe
3 cm rădăcină de ghimbir
Macaroane de orez sau de soia
Carne de vită sau de pui fiartă
1/2 legatură ceapă verde
1 legatură coriandru proaspăt
2 carcase de pui
2 cepe
3 cm rădăcină de ghimbir
Macaroane de orez sau de soia
Carne de vită sau de pui fiartă
1/2 legatură ceapă verde
1 legatură coriandru proaspăt
- Pași 1Oasele și carcasele de pui se spală bine, se acoperă cu apă rece, se fierb și se înlătură spuma de la suprafața fierturii.
- Pași 2Ceapa se frige pe grătar sau se rumenește la flacără, se adaugă la oala cu oase și cu carcase de pui. Ghimbirul se curăță, se rumenește la flacără sau se frige la grătar. Se strivește și se adaugă la ciorbă. Se fierbe la foc scăzut aproximativ 5 ore, apoi se strecoară.
- Pași 3Macaroanele de orez se fierb separat și se pun în ciorbă. Se adaugă la supă și bucățile fierte de carne de vită sau de pui. Se presară cu frunze de coriandru proaspăt și cu ceapă verde tocată.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Sucotaș vegetarian
Această rețetă vegetariană de succotash este proaspătă, vibrantă și plină de nutrienți. Multitudinea de legume proaspete vor colora farfuria ta, fiind un preparat perfect pentru un prânz la birou.
Salată cu fasole în trei culori
Cine a zis că o salată nu poate fi bogată în proteine. Bonduelle te inspiră și de această dată și își oferă o rețetă de salată bogată în fibre și proteine.
Pastramă de berbecuț și cartofi noi cu sfeclă
Venim în ajutorul tău cu o nouă rețetă ce te poate inspira în pregătirea mesei festive de Paște. Sfecla roșie reprezintă de această dată o idee perfectă ce acompaniază carnea de berbecuț.
Descoperă și...