Chiftele de fasole
O masă vegetariană!
Ușor
4 persoane
40 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 conservă (200 g) Fasole roşie boabe Bonduelle
400 g făină
250 g brânză moale
1 linguriţă sare
250 g unt rece
1 gălbenuș de ou
Cașcaval ras
400 g făină
250 g brânză moale
1 linguriţă sare
250 g unt rece
1 gălbenuș de ou
Cașcaval ras
Ingrediente pentru 4 persoane
1 conservă (200 g) Fasole roşie boabe Bonduelle
400 g făină
250 g brânză moale
1 linguriţă sare
250 g unt rece
1 gălbenuș de ou
Cașcaval ras
400 g făină
250 g brânză moale
1 linguriţă sare
250 g unt rece
1 gălbenuș de ou
Cașcaval ras
- Pași 1Zdrobiți fasolea roșie Bonduelle cu o furculiță până devine o pastă, apoi amestecați-o cu brânză moale și o linguriță de sare. Aluatul se adaugă cu făină într-un castron.
- Pași 2Treceți untul rece printr-o răzătoare cu găuri mari, apoi adăugați-l peste conținutul anterior și frământați aluatul bine pe un strat subțire de făină.
- Pași 3Înfășurați aluatul rezultat într-o folie și lăsați-l să se răcească timp de 15-20 minute. Rulați-l apoi pe o suprafață de făină (înălțimea 1-1, 5 cm).
- Pași 4Tăiați mici discuri de aluat și adăugațile pe folie întro tavă de copt. Cu o pensulă periați discurile cu gălbenuș de ou și presărați brânza rasă.
- Pași 5Coaceți în cuptor la 170 ° C timp de 30 de minute.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Mâncare de fasole roșie și cârnați cu orez
Un gust minunat oferit de amestecul cârnăciorilor cu fasolea roșie, care este completat perfect de orez
Orez cu fasole roșie în sos
O mâncare rapidă cu orez basmati și fasole roșie în sos tomat, ușor picant!
Cartofi copți cu cremă de avocado și fasole roșie
Încântă-i pe oaspeți cu un preparat minunat, ușor de făcut și sănătos!
Descoperă și...