1. >Rețete
  2. >Cartofi cu smântână și mazăre

Cartofi cu smântână și mazăre

Descoperă o rețetă delicioasă!
Ușor
5 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
1 conservă (200 g) Mazăre verde boabe dulce Bonduelle

500 g cartofi

1 ceapă roșie

200 g smântană

200 g brânză

150 g cașcaval

50 g unt

Sare

Piper
Ingrediente pentru 5 persoane
1 conservă (200 g) Mazăre verde boabe dulce Bonduelle

500 g cartofi

1 ceapă roșie

200 g smântană

200 g brânză

150 g cașcaval

50 g unt

Sare

Piper
  1. Pași 1
    Se așază pe masă ingredientele și ustensilele de lucru. Se taie ceapa felii și se călește.
  2. Pași 2
    Adăugăm cartofii spălați, curățați și tăiați cubulețe, împreună cu boabele de mazăre, 2-3 linguri de supă de legume, sare, piper după gust.
  3. Pași 3
    Lăsăm să fiarbă mai departe, dar acoperit cu un capac. După ce sunt gata legumele, punem smântâna, brânza și adăugăm cașcavalul ras. Dăm la cuptor pentru 10 minute.
  4. Pași 4
    Poftă mare!
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Legume mexicane cu orez

    Un preparat vegetarian, numai bun pentru un prânz consistent.

  • Frigărui de creveți cu mix Hawaian

    O combinație inedită de creveți și ananas alături de un mix de legume în stil hawaian care vă va sur...

  • Piept de pui cu sos de brânză și legume ...

    Amestecul de legume Rustic reprezintă o alegere potrivită pentru serile în care se adună toată famil...