1. >Rețete
  2. >Carne de porc cu Mexicana

Carne de porc cu Mexicana

Excelent pentru momente speciale de familie.
Dificil
4 persoane
40 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
2 conserve (860 g) MEXICANA, Fasole roşie boabe cu porumb dulce în sos tomat picant Bonduelle

2 căni apă

1 lingură turmenic

1 lingură grăsime de cocos

Carne de porc

100 ml. vin alb

1 cană orez

2-3 cepe
Ingrediente pentru 4 persoane
2 conserve (860 g) MEXICANA, Fasole roşie boabe cu porumb dulce în sos tomat picant Bonduelle

2 căni apă

1 lingură turmenic

1 lingură grăsime de cocos

Carne de porc

100 ml. vin alb

1 cană orez

2-3 cepe
  1. Pași 1
    Se ia ananasul și se taie după care se pune pe grătar până capătă o culoare aurie
  2. Pași 2
    Într-o oală se pune la fiert o cană cu orez împreună cu 2 căni cu apă, la care se adaugă o lingură de turmeric, dupa care se adaugă Mexicana Bonduelle. Se lasă la fiert până orezul este gata.
  3. Pași 3
    Carnea se pune pe grătarul uns în prealabil cu o lingură de grăsime de cocos până prinde o crustă, după care o scoatem.
  4. Pași 4
    Întro tigaie se adaugă ceapa tăiată mărunt, peste care punem și carnea.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Ardei umpluți cu fasole roșie

    Ardeii umpluți sunt un preparat de bază în multe țări din sud-estul Europei. Acest fel de mâncare face parte din cultura și tradiția noastră, dar fiecare regiune are moduri diferite de a-l pregăti. Alege să-i surprinzi pe cei dragi cu o rețetă de ardei umpluți cu fasole roșie!

  • Pui cu fasole și porumb în sos mexican

    O idee de rețetă mexicană pentru iubitorii dish-urilor picante. Amestecul de legume Mexicana de la B...

  • Orez în stil spaniol cu chorizo și pui

    Bucătăria mexicană, plină de culoare și savoare, vine acum și în casa ta prin intermediul mixului Sp...