Pași 1
Scurgem de lichid cele două conserve de fasole roșie Bonduelle, fără a clăti. Zdrobim boabele de fasole cu o furculiță și adăugăm ceapa, ardeiul copt, pătrunjelul, usturoiul, ceapa verde, boiaua dulce, oul, sare și piper, după gust. Amestecăm totul foarte bine și adăugăm pesmet cât să lege compoziția.
Pași 2
Lăsăm compoziția să stea pentru aprox. 10 minute și putem modela burgerii de marimea chiflelor. Îi prăjim pentru 3-4 minute pe fiecare parte, cât să se rumească frumos.
Pași 3
Pentru a asambla burgerii, tăiem chiflele în jumătate și le prăjim pentru câteva minute. Pe jumătatea de jos a chiflei punem ketchup, o frunză de salată, burgerul de fasole și câteva felii de roșie. Pe partea tăiată a capacului chiflei punem muștar și așezăm felii de castravete murat.
Pași 4
Punem capacul burgerului și putem servi imediat. Poftă bună!