1. >Rețete
  2. >Brânză pane - smazeny syr

Brânză pane - smazeny syr

O specialitate gustoasă sub formă de brânză prăjită în pesmet, servită cu cartofi pai și cu sos.
Ușor
2 persoane
30 Minute
Scump
Ingrediente
pentru 2 persoane
400 g cașcaval tare

1 ou

Sare

Ulei pentru prăjit

Piper

Ardei

Pesmet
Ingrediente pentru 2 persoane
400 g cașcaval tare

1 ou

Sare

Ulei pentru prăjit

Piper

Ardei

Pesmet
  1. Pași 1
    Cașcavalul se taie în felii cu grosimea de circa 1-1,5 cm. Oul se amestecă cu condimentele
  2. Pași 2
    Cașcavalul se cufundă în oul amestecat cu condimente și se acoperă cu pesmet.
  3. Pași 3
    Se prăjește câteva minute până ce cașcavalul se moaie, fără însă să se reverse pe tigaie.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Hummus de linte

    Un preparat cu specific libanez, ce poate fi servit atât cald, cât și rece, se prepară ușor și rapid, fiind o variantă potrivită pentru prânz sau cină.

  • Salată fresh cu porumb

    Perioada verii este întotdeauna asociată cu legumele fresh ce oferă un bust de energie. Salata cu po...

  • Salată rapidă cu fasole neagră

    Descopera reteta de salată rapidă cu fasole neagră!