Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Brânză pane - smazeny syr
O specialitate gustoasă sub formă de brânză prăjită în pesmet, servită cu cartofi pai și cu sos.
Ușor
2 persoane
30 Minute
Scump
Ingrediente
pentru 2 persoane
400 g cașcaval tare
1 ou
Sare
Ulei pentru prăjit
Piper
Ardei
Pesmet
Ingrediente pentru 2 persoane
400 g cașcaval tare
1 ou
Sare
Ulei pentru prăjit
Piper
Ardei
Pesmet
Pași 1
Cașcavalul se taie în felii cu grosimea de circa 1-1,5 cm. Oul se amestecă cu condimentele
Pași 2
Cașcavalul se cufundă în oul amestecat cu condimente și se acoperă cu pesmet.
Pași 3
Se prăjește câteva minute până ce cașcavalul se moaie, fără însă să se reverse pe tigaie.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Hummus de linte
Un preparat cu specific libanez, ce poate fi servit atât cald, cât și rece, se prepară ușor și rapid, fiind o variantă potrivită pentru prânz sau cină.
Salată fresh cu porumb
Perioada verii este întotdeauna asociată cu legumele fresh ce oferă un bust de energie. Salata cu po...
Salată rapidă cu fasole neagră
Descopera reteta de salată rapidă cu fasole neagră!