Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Brânză cu legume la cuptor
Descoperă o rețetă delicioasă!
Ușor
4 persoane
5 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 conservă (170 g) Porumb dulce boabe Bonduelle
1 dovlecel
2 cartofi
2 morcovi
1/2 ardei gras roșu
1 ceapă roșie
200 g brânză de oaie sau feta
100 g de cașcaval
Ulei de măsline
Sare
100 ml. sos de roșii
150 ml. smântână
Chilli
Oregano
Busuioc
Ingrediente pentru 4 persoane
1 conservă (170 g) Porumb dulce boabe Bonduelle
1 dovlecel
2 cartofi
2 morcovi
1/2 ardei gras roșu
1 ceapă roșie
200 g brânză de oaie sau feta
100 g de cașcaval
Ulei de măsline
Sare
100 ml. sos de roșii
150 ml. smântână
Chilli
Oregano
Busuioc
Rețete făcute cu
Porumb dulce boabe
Pași 1
Se taie mărunt ceapa roșie și ardeiul gras, iar morcovul, dovlecelul, cartofii se taie felii subțiri. Se pun legumele tăiate și porumbul scurs din conservă într-o tavă termorezistentă, peste care se adaugă sosul de roșii.
Pași 2
Se condimentează cu sare, chilli, oregano și busuioc. Se amestecă smântâna cu brânza și cașcavalul ras și se toarnă pe deasupra.
Pași 3
Acoperiți tava cu folie de aluminiu și dați la cuptor, la 200 grade Celsius, pentru 20 minute. Luați folia și mai lăsați la cuptor încă 10 minute. Poftă bună!
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Rulouri cu ton și porumb
Descopera reteta de rulouri cu ton și porumb!
Salată rapidă cu fasole neagră
Descopera reteta de salată rapidă cu fasole neagră!
Orez cu legume și carne
O rețetă gustoasă, practică și sățioasă, ușor de preparat atât pentru mesele de prânz, cât și pentru...