Brăduți din spanac cu ciuperci și salată boeuf
O gustare perfectă, sănătoasă și sățioasă.
Ușor
4 persoane
60 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 pungă (400 g) Amestec de legume Royal Mix, Bonduelle
1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle
1 conservă (400 g) Mazăre verde boabe Bonduelle
1 pungă (400 g) Spanac frunze întregi Bonduelle
4 cartofi
4 gogoșari acrii
250 ml. vin alb sec
2 cepe
3 linguri cu maioneză
1 lingură cu unt
Sare
4 linguri cu făină
Piper
1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle
1 conservă (400 g) Mazăre verde boabe Bonduelle
1 pungă (400 g) Spanac frunze întregi Bonduelle
4 cartofi
4 gogoșari acrii
250 ml. vin alb sec
2 cepe
3 linguri cu maioneză
1 lingură cu unt
Sare
4 linguri cu făină
Piper
Ingrediente pentru 4 persoane
1 pungă (400 g) Amestec de legume Royal Mix, Bonduelle
1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle
1 conservă (400 g) Mazăre verde boabe Bonduelle
1 pungă (400 g) Spanac frunze întregi Bonduelle
4 cartofi
4 gogoșari acrii
250 ml. vin alb sec
2 cepe
3 linguri cu maioneză
1 lingură cu unt
Sare
4 linguri cu făină
Piper
1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle
1 conservă (400 g) Mazăre verde boabe Bonduelle
1 pungă (400 g) Spanac frunze întregi Bonduelle
4 cartofi
4 gogoșari acrii
250 ml. vin alb sec
2 cepe
3 linguri cu maioneză
1 lingură cu unt
Sare
4 linguri cu făină
Piper
- Pași 1Salata de boeuf: Curățăm cartofii, morcovii și îi punem la fiert în apă cu sare. Între timp tocăm gogoșarii mărunt și îi stoarcem de zeama lăsată. Când sunt gata cartofii și morcovii, se lasă să se răcească și apoi îi tăiem cubulețe mici. Punem într-un bol, adăugăm maioneza și mazărea, condimentăm cu sare și piper, amestecăm bine.
- Pași 2Spanacul cu ciuperci: Curățăm ceapa, o tăiem julien, punem într-o tigaie încăpătoare untul, adăugăm ceapa, călim puțin până devine arămie, apoi adăugăm ciupercile tăiate cubulețe mici și puțină apă călduță. Spanacul se pune în apă fiartă pentru 5 minute, apoi scurgem bine, adăugăm peste ceapă și ciuperci, adăugăm o ceașcă de apă și fierbem bine (mai adăugăm apă, dacă este cazul, din când în când). La final adăugăm 2-3 linguri de făină și amestecăm bine, mai lăsăm să fiarbă 3-5 minute și dăm la o parte.
- Pași 3Legumele sotate: Într-o tigaie încingem ulei, punem legumele și le lăsăm la sotat 2-3 minute, după care adăugăm vinul și condimentăm cu sare si piper. Lăsăm până ce vinul se evaporă și apoi le scoatem pe ceva.
- Pași 4Montăm farfuria după imaginație. Eu am folosit forma pentru brăduți, de am așezat spanacul și salata de boeuf. Am adăugat legumele sotate alături.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Supă cremă de legume verzi cu năut
O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bogat în fibre și proteine, se regăsesc în acestă rețetă gustoasă.
Buddha Bowl
Bonduelle vine în întâmpinarea verii cu o rețetă fresh, bogată în proteine vegetale, perfectă pentru sezonul cald.
Supă cremă de legume verzi cu parmezan
Descoperă o rețetă simplă și delicioasă de supă cremă de legume verzi cu parmezan ras de la Bonduelle.
Descoperă și...