Pași 1
Se sărează și se stropesc cu zeama de lime și cu uleiul de măsline fileurile de pește. Se așează pe partea fără piele pe hârtie de copt într-un vas termorezistent și se dau la cuptorul preîncălzit, la 180°C, pentru 8-10 minute.
Pași 2
Pentru supa de mazăre: se topește untul într-o oală, se adaugă ceapa, usturoiul, se gătesc până când se înmoaie și se dau deoparte.
Pași 3
Se fierbe mazărea în apă cu sare pentru 5 minute, la foc mic. Se ia de pe foc, se adaugă frunzele de mentă, ceapa, usturoiul și se mixează bine cu ajutorul unui blender. Se trece printr-o strecurătoare fină, se amestecă cu smântână lichidă și se dă din nou într-un clocot. Se asezonează cu sare, dacă mai este nevoie.
Pași 4
Pentru servire: se pune supa de mazăre în farfurii și deasupra se așează câte două fileuri de biban, după care se stropește totul cu puțin ulei de măsline extravirgin.