1. >Rețete
  2. >Supă cremă de legume gratinată cu brânză Le Comté

Supă cremă de legume gratinată cu brânză Le Comté

Știi cum arată un bol plin de sănătate?
Ușor
5 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
1 pungă (750 g) Amestec de legume pentru supă cremă Happy Trio Mix Bonduelle

2 linguri smântână pentru gătit 20% grăsime

100 g brânză Le Comté

2-3 felii de pâine

1 cățel de usturoi

Sare și piper
Ingrediente pentru 5 persoane
1 pungă (750 g) Amestec de legume pentru supă cremă Happy Trio Mix Bonduelle

2 linguri smântână pentru gătit 20% grăsime

100 g brânză Le Comté

2-3 felii de pâine

1 cățel de usturoi

Sare și piper
  1. Pași 1
    Se fierb 600 ml de apă până dă în clocot și se toarnă legumele pentru supă. Așteptați ca apa să dea din nou în clocot și fierbeți încă 3 minute. Se amestecă legumele cu mixerul vertical Slim Force, recomandat de Tefal, se adaugă smântâna și se condimentează cu sare și piper după gust.
  2. Pași 2
    Se toarnă supa în cinci vase termorezistente mici.
  3. Pași 3
    Se prăjesc feliile de pâine si apoi se ung cu usturoiul. Se taie pâinea în bucăți mici și se pun în supă.
  4. Pași 4
    Se adaugă brânză Le Comté tăiată felii și se dă rapid la cuptorul preîncins la 180° pentru câteva minute.
  5. Pași 5
    Serviți imediat.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Supă cremă de legume verzi cu năut

    O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bogat în fibre și proteine, se regăsesc în acestă rețetă gustoasă.

  • Supă cremă de legume verzi cu parmezan

    Descoperă o rețetă simplă și delicioasă de supă cremă de legume verzi cu parmezan ras de la Bonduell...

  • Supă minestrone cu broccoli

    O supă colorată și gustoasă, cu multe legume și puține ingrediente