Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Supă cremă de legume gratinată cu brânză Le Comté
Știi cum arată un bol plin de sănătate?
Ușor
5 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
1 pungă (750 g) Amestec de legume pentru supă cremă Happy Trio Mix Bonduelle
2 linguri smântână pentru gătit 20% grăsime
100 g brânză Le Comté
2-3 felii de pâine
1 cățel de usturoi
Sare și piper
Ingrediente pentru 5 persoane
1 pungă (750 g) Amestec de legume pentru supă cremă Happy Trio Mix Bonduelle
2 linguri smântână pentru gătit 20% grăsime
100 g brânză Le Comté
2-3 felii de pâine
1 cățel de usturoi
Sare și piper
Pași 1
Se fierb 600 ml de apă până dă în clocot și se toarnă legumele pentru supă. Așteptați ca apa să dea din nou în clocot și fierbeți încă 3 minute. Se amestecă legumele cu mixerul vertical Slim Force, recomandat de Tefal, se adaugă smântâna și se condimentează cu sare și piper după gust.
Pași 2
Se toarnă supa în cinci vase termorezistente mici.
Pași 3
Se prăjesc feliile de pâine si apoi se ung cu usturoiul. Se taie pâinea în bucăți mici și se pun în supă.
Pași 4
Se adaugă brânză Le Comté tăiată felii și se dă rapid la cuptorul preîncins la 180° pentru câteva minute.
Pași 5
Serviți imediat.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Supă cremă de legume verzi cu năut
O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bogat în fibre și proteine, se regăsesc în acestă rețetă gustoasă.
Supă cremă de legume verzi cu parmezan
Descoperă o rețetă simplă și delicioasă de supă cremă de legume verzi cu parmezan ras de la Bonduell...
Supă minestrone cu broccoli
O supă colorată și gustoasă, cu multe legume și puține ingrediente