1. >Rețete
  2. >Specialitatea pizzerului

Specialitatea pizzerului

O pizza cu blat pufos și topping savuros, întregit de boabele de porumb Bonduelle.
Ușor
5 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
3 linguri Porumb dulce boabe Bonduelle

500 g făină de grâu

100 g cârnați afumați

100 g cârnați picanți

100 g șuncă

1 ceapă

50 g măsline verzi cu gogoșar

100 g cașcaval afumat

1/2 ardei kapia

1 roșie

3 ciuperci champignon

2 linguri sos de roșii

1 linguriță oregano

2 linguri ulei de măsline
Ingrediente pentru 5 persoane
3 linguri Porumb dulce boabe Bonduelle

500 g făină de grâu

100 g cârnați afumați

100 g cârnați picanți

100 g șuncă

1 ceapă

50 g măsline verzi cu gogoșar

100 g cașcaval afumat

1/2 ardei kapia

1 roșie

3 ciuperci champignon

2 linguri sos de roșii

1 linguriță oregano

2 linguri ulei de măsline
  1. Pași 1
    Se face un aluat de pizza din făină, apă călduță, 2 linguri ulei de măsline, un praf de sare și drojdie, care se lasă la dospit aproximativ o oră, apoi se întinde cu ajutorul mâinilor în tavă și se înțeapă din loc în loc cu furculița.
  2. Pași 2
    Se unge suprafața blatului cu sos de roșii amestecat cu oregano. Se adaugă cașcavalul ras și ceapa tăiată feliuțe subțiri. Apoi adăugăm șunca dată pe răzătoare și feliuțele de cârnați.
  3. Pași 3
    Urmează ardeii, măslinele, roșiile și ciupercile, toate tăiate în feliuțe subțiri și, bineînțeles boabele de porumb Bonduelle. Se mai presară puțin oregano și se dă la cuptor pentru aproximativ 20-25 minute.
  4. Pași 4
    De preferat ar fi ca după 1520 minute să se dea foc și de deasupra, pentru a se rumeni frumos.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Omletă cu legume și șuncă

    Un mic dejun consistent și gustos!

  • Orez cu legume și ou la tigaie

    Bucătăria chinezească, inspirație pentru o nouă rețetă de orez cu legume.

  • Salată fresh cu porumb

    Perioada verii este întotdeauna asociată cu legumele fresh ce oferă un bust de energie. Salata cu po...