Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Sote de mazăre cu fasole verde, prosciutto și cruton pâine
O rețetă perfectă pentru o masă în familie.
Ușor
4 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
100 g Mazăre verde boabe Bonduelle
100 g Fasole verde fină, întreagă BIO Bonduelle
4 felii de prosciutto
100 ml. roșii în bulion
4 bruschete pâine
Sare
Ulei de măsline
1 ceapă mică
80 g zahăr brun
100 ml. oțet balsamic
Piper
Ingrediente pentru 4 persoane
100 g Mazăre verde boabe Bonduelle
100 g Fasole verde fină, întreagă BIO Bonduelle
4 felii de prosciutto
100 ml. roșii în bulion
4 bruschete pâine
Sare
Ulei de măsline
1 ceapă mică
80 g zahăr brun
100 ml. oțet balsamic
Piper
Rețete făcute cu
Mazăre verde boabe dulce
Pași 1
Se taie ceapa julien și se călește cu puțin ulei de măsline.
Pași 2
Se adaugă apoi fasolea verde și mazărea din conservă, roșiile în bulion, sare, piper, se lasă să scadă. După ce s-a lăsat la răcit, se bagă compoziția în feliile de prosciutto.
Pași 3
Bruschetele de pâine se taie și se bagă la cuptorul încins la 180 de grade, timp de 2 minute.
Pași 4
Între timp, pregătim reductia de oțet balsamic: zahărul brun se topește, se amestecă cu oțetul balsamic și se lasă să fiarbă la foc mic, până devine o cremă. Se ornează cu crutoanele de pâine și reducția de oțet balsamic. Poftă bună!
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Salată cu fasole în trei culori
Cine a zis că o salată nu poate fi bogată în proteine. Bonduelle te inspiră și de această dată și își oferă o rețetă de salată bogată în fibre și proteine.
Buddha Bowl
Bonduelle vine în întâmpinarea verii cu o rețetă fresh, bogată în proteine vegetale, perfectă pentru...
Supă cremă de legume verzi cu năut
O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bog...