1. >Rețete
  2. >Șalău de Nil în crustă de cereale cu legume

Șalău de Nil în crustă de cereale cu legume

Șalău de Nil în crustă de cereale cu legume și sos de lămâie.
Ușor
4 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle

1 conservă (200 g) Mazăre verde boabe dulce Bonduelle

2 morcovi

50 g porumb

100 g fasole verde

100 g ardei roșu

2-4 linguri ulei de măsline

2 ouă

200 g cereale

Sare

100 ml. iaurt

1 lămâie

300 ml. ulei de porumb

100 g făină

Piper
Ingrediente pentru 4 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle

1 conservă (200 g) Mazăre verde boabe dulce Bonduelle

2 morcovi

50 g porumb

100 g fasole verde

100 g ardei roșu

2-4 linguri ulei de măsline

2 ouă

200 g cereale

Sare

100 ml. iaurt

1 lămâie

300 ml. ulei de porumb

100 g făină

Piper
  1. Pași 1
    Fileurile de șalău se condimentează cu sare și piper, se trec prin făină, ou, cereale și se prăjesc în uleiul de porumb, până devin aurii.
  2. Pași 2
    Legumele se curăță, se toacă și se fierb 5-10 minute. Apoi se scurg, se călesc în uleiul de măsline și se condimentează cu sare și piper.
  3. Pași 3
    Pentru sos, avem nevoie de un sfert de lămâie stoarsă, trei sferturi de lămâie fără coajă, tăiată cubulețe, iaurt, sare și piper și ulei de măsline.
  4. Pași 4
    Se amestecă și se servește alături de legume și pește. Poftă bună!
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Buddha Bowl

    Bonduelle vine în întâmpinarea verii cu o rețetă fresh, bogată în proteine vegetale, perfectă pentru sezonul cald.

  • Supă cremă de legume verzi cu năut

    O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bog...

  • Legume mexicane cu orez

    Un preparat vegetarian, numai bun pentru un prânz consistent.