Ruladă de spanac și porumb
O rețetă pe gustul tuturor.
Ușor
4 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 pungă (400 g) Spanac tocat Bonduelle
1 conservă (170 g) Porumb dulce boabe Bonduelle
1 ceapă
2 linguri ulei de floarea soarelui
1 vârf linguriță piper
1 linguriță sare
1 ou
1 foaie aluat de foietaj
1 linguriță Semințe de susan
150 g cașcaval ras
1 conservă (170 g) Porumb dulce boabe Bonduelle
1 ceapă
2 linguri ulei de floarea soarelui
1 vârf linguriță piper
1 linguriță sare
1 ou
1 foaie aluat de foietaj
1 linguriță Semințe de susan
150 g cașcaval ras
Ingrediente pentru 4 persoane
1 pungă (400 g) Spanac tocat Bonduelle
1 conservă (170 g) Porumb dulce boabe Bonduelle
1 ceapă
2 linguri ulei de floarea soarelui
1 vârf linguriță piper
1 linguriță sare
1 ou
1 foaie aluat de foietaj
1 linguriță Semințe de susan
150 g cașcaval ras
1 conservă (170 g) Porumb dulce boabe Bonduelle
1 ceapă
2 linguri ulei de floarea soarelui
1 vârf linguriță piper
1 linguriță sare
1 ou
1 foaie aluat de foietaj
1 linguriță Semințe de susan
150 g cașcaval ras
- Pași 1Într-o tigaie punem uleiul la încins. Adăugăm ceapa tocată și sarea și lăsăm să se călească ușor. După ce ceapa a devenit lucioasă, adăugăm spanacul dezghețat la temperatura camerei și călim încă 5 minute.
- Pași 2După ce s-a răcit, adăugăm oul și boabele de porumb. Amestecam bine.
- Pași 3Pe foaia de foietaj, întindem compoziția cu spanac. Deasupra punem cașcavalul ras.
- Pași 4Rulăm și apoi punem rulada întro tavă de cozonac tapetată cu hârtie de copt. Ungem cu ou bătut, presărăm semințe de susan și dăm pentru 30 minute în cuptorul încălzit la 170 grade. Lăsăm să se răcească și porționăm.
Sfaturi în bucătărie
Rulada este făcută cu foietaj, însă se poate folosi orice fel de aluat.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Salată rapidă cu fasole neagră
Descopera reteta de salată rapidă cu fasole neagră!
Rulouri cu ton și porumb
Descopera reteta de rulouri cu ton și porumb!
Orez cu legume și carne
O rețetă gustoasă, practică și sățioasă, ușor de preparat atât pentru mesele de prânz, cât și pentru cină.
Descoperă și...