Orez prăjit cu tofu și legume
Un preparat delicios pentru întreaga familie.
Ușor
4 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 pungă (400 g) Amestec de legume China Mix Bonduelle
200 g brânză feta
1 linguriță ghimbir
2 linguri cu miere de albine
1 cană cu orez
Piper
Sare
2 lingurițe sos de soia dulce
1 linguriță cu ulei de floarea soarelui
4 căței de usturoi
1 cană vin alb
200 g brânză feta
1 linguriță ghimbir
2 linguri cu miere de albine
1 cană cu orez
Piper
Sare
2 lingurițe sos de soia dulce
1 linguriță cu ulei de floarea soarelui
4 căței de usturoi
1 cană vin alb
Ingrediente pentru 4 persoane
1 pungă (400 g) Amestec de legume China Mix Bonduelle
200 g brânză feta
1 linguriță ghimbir
2 linguri cu miere de albine
1 cană cu orez
Piper
Sare
2 lingurițe sos de soia dulce
1 linguriță cu ulei de floarea soarelui
4 căței de usturoi
1 cană vin alb
200 g brânză feta
1 linguriță ghimbir
2 linguri cu miere de albine
1 cană cu orez
Piper
Sare
2 lingurițe sos de soia dulce
1 linguriță cu ulei de floarea soarelui
4 căței de usturoi
1 cană vin alb
- Pași 1Într-un vas cu capac se amestecă vinul, sosul de soia, mierea și o lingură de ghimbir. Se adaugă brânza tofu, tăiată cubulețe, se fixează capacul și se agită vasul, pentru ca sosul să cuprindă toată brânza. Se lasă la marinat în frigider timp de 1 oră și se mai agită din când în când.
- Pași 2Orezul se pune la fiert, cu 2 căni de apă, timp de 10 minute. Între timp, se taie mărunt usturoiul și se rade 1 lingură de ghimbir. Se pune o tigaie pe foc și se lasă să se încingă bine. Se pun usturoiul și ghimbirul în tigaie, cu 1 lingură de ulei și se lasă 1 minut, până își degajă aromele. Se adaugă amestecul de legume, puțin sos de soia, sare, piper și se lasă pe foc 4 minute.
- Pași 3După ce s-au făcut legumele, se adaugă orezul și se mai lasă 1 minut. Marinata se toarnă într-o cratiță și se fierbe 2 minute, la foc puternic. După ce a fiert, se adaugă peste legume și orez. Se mai ține tigaia pe foc încă 4 minute, până ce brânza tofu s-a pătruns. Se pune pe farfurie și se servește cald.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Supă cremă de legume verzi cu năut
O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bogat în fibre și proteine, se regăsesc în acestă rețetă gustoasă.
Supă cremă de legume verzi cu parmezan
Descoperă o rețetă simplă și delicioasă de supă cremă de legume verzi cu parmezan ras de la Bonduelle.
Orez cu legume și carne
O rețetă gustoasă, practică și sățioasă, ușor de preparat atât pentru mesele de prânz, cât și pentru cină.
Descoperă și...