Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Orez cu ciuperci și porumb
Descoperă o rețetă delicioasă!
Ușor
4 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 conservă (340 g) Porumb dulce boabe Bonduelle
2 legături ceapă verde
3 morcovi
400 g orez gătit în apă
200 g ciuperci
Ingrediente pentru 4 persoane
1 conservă (340 g) Porumb dulce boabe Bonduelle
2 legături ceapă verde
3 morcovi
400 g orez gătit în apă
200 g ciuperci
Rețete făcute cu
Porumb dulce boabe
Ciuperci întregi
Pași 1
Ciupercile se curăță, se spală bine sub un jet de apă și se taie feliuțe subțiri.
Pași 2
Ceapa se toacă mărunt, morcovii se dau pe răzătoarea mică, apoi se pun la călit.
Pași 3
Când sunt gata, se adaugă ciupercile și se lasă la foc mic până scade toată zeama de la ciuperci. Orezul se pune la fiert în apă cu sare.
Pași 4
Când este fiert, se amestecă cu boabele de porumb, apoi se servește alături de tocănița de ciuperci. Opțional, se decorează cu câteva boabe de rodie.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Creveți thailandezi cu orez
Încearcă rețeta noastră picantă cu creveți și mix thailandez cu orez și vei pătrunde in bucătăria asiatică în doar 20 de minute. Cina pentru prieteni va fi mult mai ușor și rapid de pregătit, oferindu-ți mai mult timp alături de ei.
Frigărui de creveți cu mix Hawaian
O combinație inedită de creveți și ananas alături de un mix de legume în stil hawaian care vă va sur...
Sucotaș vegetarian
Această rețetă vegetariană de succotash este proaspătă, vibrantă și plină de nutrienți. Multitudinea...