Mazăre minune
Mazărea este în sine o minune a naturii, o combinație inedită de elemente nutritive și gust unic.
Ușor
4 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 conservă (400 g) Mazăre verde boabe dulce Bonduelle
400 g pulpă de porc
100 g roșii
1 lămâie
2 căței Usturoi
Măsline
Ulei
Mărar
Sare
Piper
Boia iute
400 g pulpă de porc
100 g roșii
1 lămâie
2 căței Usturoi
Măsline
Ulei
Mărar
Sare
Piper
Boia iute
Ingrediente pentru 4 persoane
1 conservă (400 g) Mazăre verde boabe dulce Bonduelle
400 g pulpă de porc
100 g roșii
1 lămâie
2 căței Usturoi
Măsline
Ulei
Mărar
Sare
Piper
Boia iute
400 g pulpă de porc
100 g roșii
1 lămâie
2 căței Usturoi
Măsline
Ulei
Mărar
Sare
Piper
Boia iute
- Pași 1Pulpa de porc se spală, se șterge, se curăță de pielițe și se taie cubulețe, apoi se condimentează cu sare, boia, piper și se stropește cu zeama de lămâie. Mazărea se clătește sub un jet de apă.
- Pași 2Într-o tigaie cu ulei se pune carnea la călit, până se albește pe toate părțile, apoi se adaugă usturoiul tăiat felii.
- Pași 3Când carnea e aproape gata, se adaugă mazărea, feliuțe de lămâie și măsline, apoi se pune puțină apă și se mai ține pe foc până ce aceasta scade.
- Pași 4Se servește pe felii de roșii, presărate cu sare, piper și mărar tocat.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Buddha Bowl
Bonduelle vine în întâmpinarea verii cu o rețetă fresh, bogată în proteine vegetale, perfectă pentru sezonul cald.
Supă cremă de legume verzi cu năut
O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bogat în fibre și proteine, se regăsesc în acestă rețetă gustoasă.
Zucchini umpluți cu legume
Un preparat ușor, rapid și foarte gustos!
Descoperă și...