Pulpa de porc se spală, se șterge, se curăță de pielițe și se taie cubulețe, apoi se condimentează cu sare, boia, piper și se stropește cu zeama de lămâie. Mazărea se clătește sub un jet de apă.
Pași 2
Într-o tigaie cu ulei se pune carnea la călit, până se albește pe toate părțile, apoi se adaugă usturoiul tăiat felii.
Pași 3
Când carnea e aproape gata, se adaugă mazărea, feliuțe de lămâie și măsline, apoi se pune puțină apă și se mai ține pe foc până ce aceasta scade.
Pași 4
Se servește pe felii de roșii, presărate cu sare, piper și mărar tocat.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Buddha Bowl
Bonduelle vine în întâmpinarea verii cu o rețetă fresh, bogată în proteine vegetale, perfectă pentru sezonul cald.
Supă cremă de legume verzi cu năut
O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bog...