1. >Rețete
  2. >Mazăre cu ciocănele de pui

Mazăre cu ciocănele de pui

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.
Ușor
4 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 pungă (400 g) Mazăre verde boabe dulce VAPEUR Bonduelle

1 ceapă

1 morcov

2 cartofi

4 buc. ciocănele

50 ml. ulei

1 linguriță sare

1 vârf de cuțit piper

1 legătură mărar

1 lingură pastă de tomate
Ingrediente pentru 4 persoane
1 pungă (400 g) Mazăre verde boabe dulce VAPEUR Bonduelle

1 ceapă

1 morcov

2 cartofi

4 buc. ciocănele

50 ml. ulei

1 linguriță sare

1 vârf de cuțit piper

1 legătură mărar

1 lingură pastă de tomate
  1. Pași 1
    Într-o crăticioară mică se pun ciocănelele pentru a se da într-un clocot și pentru a se aduna spuma.
  2. Pași 2
    Când a dat într-un clocot, se scot pentru a le folosi mai târziu. Se pune uleiul și se lasă să se încingă, după care se adaugă ceapa să se călească ușor. După aceea, adăugăm morcovul, cartofii, mazărea, ciocănelele și apa, cât aproape să cuprindă toate ingredientele și se pune la fiert.
  3. Pași 3
    Când cartoful este fiert, se potrivește de sare și se adaugă pasta de tomate și piperul. Se mai lasă 5 minute și se oprește. Adăugăm mărarul. Se poate servi cu gogoșari murați. Poftă bună.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Buddha Bowl

    Bonduelle vine în întâmpinarea verii cu o rețetă fresh, bogată în proteine vegetale, perfectă pentru sezonul cald.

  • Supă cremă de legume verzi cu năut

    O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bog...

  • Zucchini umpluți cu legume

    Un preparat ușor, rapid și foarte gustos!