Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Fusilli cu porumb
Un gust extraordinar și o aromă interesantă!
Ușor
5 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
300 g Ciuperci feliate Bonduelle
200 g Porumb boabe dulce Bonduelle
250 g paste fusilli
100 g maioneză
100 g smântână
1/2 lămâie
2 ouă
Sare
Piper
Pătrunjel
Ingrediente pentru 5 persoane
300 g Ciuperci feliate Bonduelle
200 g Porumb boabe dulce Bonduelle
250 g paste fusilli
100 g maioneză
100 g smântână
1/2 lămâie
2 ouă
Sare
Piper
Pătrunjel
Rețete făcute cu
Porumb dulce boabe
Porumb Congelat Dulce Boabe
Ciuperci feliate
Pași 1
Pastele se pun la fiert în apă clocotită cu puțină sare, se fierb 8-10 minute, iar apoi se trec prin jet de apă rece. Se scurg de zeamă și se lasă la răcit. Între timp se fierb tare 2 ouă.
Pași 2
Maioneza se amestecă cu smântâna, se condimentează cu sare și piper și se acrește după gust cu zeamă de lămâie. Ciupercile se călesc 5 minute și se lasă la răcit.
Pași 3
Peste paste se pun porumbul, ciupercile, se adaugă și sosul de smântână, se amestecă ușor pană ce pastele se îmbracă în sos, după care se adaugă și pătrunjel.
Pași 4
Pastele se așează întro farfurie, se ornează cu felii de ouă fierte.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Salată rapidă cu fasole neagră
Descopera reteta de salată rapidă cu fasole neagră!
Rulouri cu ton și porumb
Descopera reteta de rulouri cu ton și porumb!
Creveți thailandezi cu orez
Încearcă rețeta noastră picantă cu creveți și mix thailandez cu orez și vei pătrunde in bucătăria as...