1. >Rețete
  2. >Budincă de brânză cu mazăre

Budincă de brânză cu mazăre

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.
Ușor
2 persoane
40 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
100 g Mazăre verde boabe dulce Bonduelle

250 g telemea de vacă

70 g făină

250 ml. lapte

4 ouă

50 g cașcaval ras

20 g unt

1 lingură pesmet

Sare

Piper
Ingrediente pentru 2 persoane
100 g Mazăre verde boabe dulce Bonduelle

250 g telemea de vacă

70 g făină

250 ml. lapte

4 ouă

50 g cașcaval ras

20 g unt

1 lingură pesmet

Sare

Piper
  1. Pași 1
    Topim untul, adăugăm făina și apoi laptele rece și amestecăm mereu la foc mic până se formează sosul bechamel. Lăsăm sosul să se răcească.
  2. Pași 2
    După ce s-a răcit, adăugăm în el brânza, gălbenușurile, mazărea, sarea și piperul, după gust. Adăugăm și albușurile bătute spumă și amestecăm ușor.
  3. Pași 3
    Turnăm compoziția într-o formă termorezistentă unsă cu unt și tapetată cu pesmet, presărăm cașcavalul ras deasupra și dăm la cuptorul încălzit la 180 grade, pentru 30 de minute.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Legume mexicane cu orez

    Un preparat vegetarian, numai bun pentru un prânz consistent.

  • Salată asiatică cu orez

    Specifică bucătăriei chinezești, salata cu orez va reprezenta o inovație în cartea ta de rețete. Un ...

  • Bruschete cu salată franțuzească

    O salată sățioasă servită ca bruschete sau bruschete cu salată. Oricum ai numi-o, are un gust delici...